Съвети за изнасяне на отпадъци

Нашата фирма „Depo.Bg“ предлага не само съвети за извозване на отпадъци, но и цялостно почистване на апартамент в София. Тук сме да помогнем с вашите боклуци. Имаме дългогодишен опит и знаем как да направим всичко бързо и лесно. Работим в София и околността. Ето няколко съвета за изнасяне на отпадъци, за да ви улесним живота.

Съвети за изнасяне на отпадъци

Какво правим

Фирмата ни за извозване на отпадъци предлага пълно обслужване. Нашите хамали идват на място, събират всички отпадъци в здрави чували и ги изнасят пеша от високите етажи. След това товарят камиона и отпадъците се извозват до депо. При нужда се прави дезинфекция и миене с препарати. Чудите се как да демонтирате и изнесете стари мебели в София? „Depo.BG“ има правилния отговор дори и за това!

Съвети за изнасяне на отпадъци

  1. Събиране на дребните отпадъци в чували. Първо събираме всички дребни боклуци в здрави чували. Това прави изнасянето по-бързо и чисто.
  2. Изнасяне на мебелите пеша от високите етажи. Демонтираме мебелите, ако е нужно. След това ги изнасяме пеша до камиона.
  3. Товарене на отпадъците в камиона. Товарим всички отпадъци в камиона, като се уверяваме, че всичко е добре натоварено и готово за извозване.
  4. Дезинфекция и миене при нужда. Ако мястото е силно замърсено, нашите момчета за почистване ще направят дезинфекция и ще измият с препарати.
  5. Извозване до депо. Накрая отпадъците се извозват до депо за рециклиране или изхвърляне.

„Depo.Bg“ разполага с опитен екип и модерни средства за извозване. Фирмата ни за изнасяне на отпадъци работи бързо и ефективно. Нашите цени са конкурентни и винаги предоставяме високо качество на услугите.

Телефон за контакти: 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Съвети за изнасяне на отпадъци – ЧЗВ

Как се изнасят отпадъците?

Първо се събират в здрави чували. После хамалите ги изнасят пеша до камиона. Товарим камиона с отпадъците. След това извозваме до депото. Ако има мръсотия, помитаме, измиваме и дезинфекцираме.

Колко струва изнасянето на отпадъци?

Цените зависят от количеството и вида на отпадъците. Включва събиране в чували и изнасяне пеша. Товарене на камиона и извозване до депо. При нужда се прави дезинфекция и миене. Цената се уточнява предварително.

Как се изнасят стари мебели?

Демонтират се, ако е нужно. После се изнасят пеша до камиона. Товарят се в камиона. Извозват се до депо за отпадъци. При нужда се прави дезинфекция на помещението.

Какво включва услугата за изнасяне на отпадъци?

Събиране на отпадъците в здрави чували. Изнасяне пеша до камиона. Товарене на отпадъците в камиона. Извозване до депото. При нужда дезинфекция и миене на помещението.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.