Изнасяне на мебели

Как да изнесете и извозите стари мебели в София? Това е въпрос, на който нашата фирма „Depo.Bg“ има точния отговор. Нашите момчета за извозване са готови да се справят с всякакви стари мебели и отпадъци. Работим в София и околността. Цените ни са изгодни и достъпни за всеки.

Как да изнесете и извозите стари мебели

Услуги за извозване

Разполагаме с професионален екип не само за изнасяне на стари мебели, но дори и за извозване на стара дограма и строителни отпадъци в София. Извозваме ги до депо за отпадъци и рециклиране. Събираме отпадъците в здрави чували и ги изнасяме пеша, ако се налага. Нашите хамали за извозване се справят с всички задачи, без да има нужда от ваше усилие.

Как да изнесете и извозите стари мебели?

  1. Демонтиране на мебели. Нашите момчета за извозване демонтират старите мебели на място, за да бъдат по-лесни за пренасяне. Всичко се прави бързо и професионално.
  2. Събиране на отпадъците в чували. Дребните отпадъци се събират в здрави чували. След това се изнасят пеша, ако е необходимо.
  3. Изнасяне на отпадъците. Нашата фирма за извозване се грижи за изнасянето на всички отпадъци от високите етажи, без значение колко са тежки.
  4. Товарене в камион. След като отпадъците са изнесени, те се товарят в камиона. Всичко се прави с внимание и грижа.
  5. Извозване до депо. След като е натоварен камионът, отпадъците се извозват до законно депо. Там се извършва правилното депониране или рециклиране.

Нашата фирма за извозване работи с грижа и професионализъм. Цените за извозване на стари мебели са изгодни и достъпни за всеки.

Свържете се с нас на телефон 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Как да изнесете и извозите стари мебели – ЧЗВ

Как се извозват старите мебели?

Първо, се демонтират мебелите, за да са по-лесни за пренасяне. После, се събират дребните отпадъци в чували. След това, се изнасят пеша или с асансьор. Натоварват се в камион и се транспортират до депо. Отпадъците се депонират или рециклират.

Колко струва извозването на стари мебели?

Цената зависи от количеството мебели и отпадъци. За точна цена е добре да се направи оглед. Включва демонтаж, изнасяне и транспорт до депо. Цените са изгодни и достъпни за всеки. Предлага се и отстъпка при по-големи количества.

Кой може да изнесе старите ми мебели?

Опитни хамали за извозване се занимават с това. Те демонтират, събират и изнасят мебелите. Натоварват камиона и транспортират всичко до депото. Работят бързо и професионално. Няма нужда от ваше усилие.

Как да се подготвя за извозването на мебели?

Необходимо е да осигурите достъп до мебелите. Всичко останало се извършва от хамалите ни. Те ще демонтират и съберат отпадъците в чували. Ще изнесат мебелите пеша или с асансьор. Накрая, всичко се товари в камион и се транспортира.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.