Какви са цените за почистване на апартамент?

Добре…какви са цените за почистване на апартамент в София? Предлагаме професионални услуги по почистване на апартаменти с услуги по извозване на стари мебели и боклук до депо. Вашето наследствено жилище се нуждае от почистване и възтановяване, ние сме тук, за да ви помогнем.

Какви са цените за почистване на апартамент

Нашите експерти използват специализирани инструменти и чували, за да гарантират ефективно почистване на всички помещения във вашия апартамент. Нашата работа включва премахване на обгорели мебели, почистване на сажди и отстраняване на следи от пожари. Знаем колко важно е всеки аспект от почистването и затова вършим работата с внимание и отговорност. Почистваме и апартаменти които са отрупани с боклук тип клошарски. Също и наводнени и отрупани с мебели, гълъби, котки, кучета и други.

Ето какво включва нашата услуга по почистване на апартаменти в София:

  1. Грубо почистване от боклук: Това включва изхвърляне и извозване на отпадъците от апартамента, което включва боклука и други ненужни предмети. Целта е да осигурим чиста и безопасна среда за вас.
  2. Почистване след пожари: Ако апартаментът ви е претърпял пожар, ние сме тук, за да ви помогнем. Нашите специалисти са обучени да отстраният следите от пожарите и да почистят помещенията ви, за да се върнат в нормално състояние.
  3. Премахване на отпадъци: В случай на битови злополуки или причинени щети, като например умишлени или неумишлени убийства на животни и хора, ние ще извезем отпадъците до депото. Отнасянето на такива отпадъци е отговорността ни и го извършваме със специално внимание и деликатност.

И така, какви са цените за почистване на апартамент?

Нашите цени за почистване на апартамент в София варират в зависимост от размера на жилището, състоянието му и специфичните изисквания на клиента. За да получите точна оферта, моля свържете се с нас на телефон 0888 02 1111 или посетете нашия уебсайт, където можем да ви осигурим индивидуализирани решения според вашите нужди – цените на Депо Бг.

През 2024 година, актуалните цени ЗАПОЧВАТ от 25,00 лв и достигат до 356,00 лв. на кубичен метър за смесени и едрогабаритни отпадъци. Събиране и изнасяне на чували с разнородни битови отпадъци от 0,8 до 48,00 лв. на чувал. Дезинфекция на жилища предлагаме от 2,00 лв. на квадратен метър като се смятат подове, стени и тавани. Почистване на петна след смърт от 940 лв. на квадратен метър. Транспорт с различни видове камиони от 13,00 до 84,00 лв на кубичен метър. Всички цени се предоговарят по телефона или на място.

От Депо Бг, сме горди да предоставяме професионални услуги по почистване на апартаменти в София. Ние сме на ваше разположение, за да се погрижим за вашето жилище. Свържете се с нас за да помогнем за правилното управление на отпадъците и поддържането на вашия апартамент безупречен.