Какви са цените за извозване на стари мебели?

И така…какви са цените за извозване на стари мебели? Цените за извозване на стари мебели в София могат да варират в зависимост от различни фактори, като например:

  • Количеството и големината на мебелите, които искате да извозите
  • Достъпността на местоположението, където мебелите се намират
  • Вида на мебелите (например дали са тежки, дали са разглобяеми и т.н.)
  • Размера на превозното средство, което ще се използва за транспортирането на мебелите
Какви са цените за извозване на стари мебели?

Обикновено, цените за извозване на стари мебели в София започват от около 50-60 лева за една мебел, но отново зависят от горепосочените фактори. За по-големи количества или комплексни услуги може да има специални отстъпки или индивидуални договорки. Какви са цените за извозване на стари мебели и какви са услугите на нашата компания. Депо Бг разполага с подходящи хамали и транспорт за извозване на стари мебели в София. Нашата фирма предлага и добри цени за извозване на отпадъци от адрес и етаж.

Ето няколко различни варианта за извозване на мебели

  1. Пренасяне на мебели от един дом до друг. Това може да включва най-различни видове мебели. От малки столове до големи гардероби или дори пиана. Обикновено това се извършва от професионална компания за пренасяне на мебели.
  2. Изхвърляне на стари мебели. Ако имате стари мебели, които искате да изхвърлите, можете да наемете компания, която да ги изнесе от вашия дом и да ги изхвърли на депо.
  3. Монтаж и демонтаж на мебели. Ако пренасяте мебели в нов дом или купувате нова мебел, може да наемете компания за монтаж и демонтаж на мебели. Фирмата ще ви помогне да сглобите или разглобите мебелите.
  4. Складиране на мебели. Ако имате мебели, които не можете да поставите в новия си дом, може да наемете компания за складиране на мебели. Фирмата ще ги съхранява за вас до момента, в който можете да ги поставите в новия си дом.

Независимо от услугата, която ви трябва, е важно да изберете надеждна и професионална компания, която да ви помогне да пренесете мебелите си бързо, безопасно и ефективно.

През 2024 година, актуалните цени ЗАПОЧВАТ от 25,00 лв и достигат до 356,00 лв. на кубичен метър за смесени и едрогабаритни отпадъци. Събиране и изнасяне на чували с разнородни битови отпадъци от 0,8 до 48,00 лв. на чувал. Дезинфекция на жилища предлагаме от 2,00 лв. на квадратен метър като се смятат подове, стени и тавани. Почистване на петна след смърт от 940 лв. на квадратен метър. Транспорт с различни видове камиони от 13,00 до 84,00 лв на кубичен метър. Всички цени се предоговарят по телефона или на място.

Често задавани въпроси

Колко струва извозването на мебели и покъщнина?

Цената на извозването на мебели и покъщнина зависи от множество фактори. Като разстоянието, което трябва да бъде изминато до депото за мебели. Броя на мебелите и вещите, които трябва да бъдат извозени, както и услугите, които се изискват. Най-добре е да се свържете с различни фирми за извозване и да получите оферта за цена.

Как да избера фирма за извозване на мебели и покъщнина?

Избирането на правилната фирма за извозване на мебели и покъщнина може да бъде трудно. Важно е да направите правилният избор. Някои от ключовите фактори, които трябва да вземете предвид, включват:
– опита на фирмата;
– качеството на услугите;
– цената на услугата;
– наличието на застраховка;
– препоръките на други клиенти и т.н.
Важно е да проведете изследване на фирмите и да изберете тази, която отговаря на вашите нужди и бюджет.