Цени за почистване и извозване на отпадъци в София и покрайнините

Предлагаме пакетни цени за почистване на апартаменти от боклуци и вехтории. Извозване на стари мебели, боклуци и битови отпадъци. Точните цени се определят след разговор по телефона или след направен оглед на работната площадка.

Пакетни цени за почистване на жилища от всякакви стари мебели и боклуци.

 • Почистване на едностаен апартамент от 80 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 350 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на двустаен апартамент от 120 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 450 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на тристаен апартамент от 150 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 550 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Цени за единични поръчки

 • Изнасяне на стара холова гарнитура от 60 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.
 • Изнасяне на стара – голяма секция от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.
 • Демонтаж и изхвърляне на кухненски шкафове от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.
 • Натрошаване и изхвърляне на гардероб от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.
 • Изнасяне и извозване на спалня с две шкафчета и матрак от 60 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци в София

 • Цялостно почистване на дворове и градини от 0.40 лв. кв.м.
 • Пример: Косене на трева до 0.20 см. височина 0.40 лв. кв.м.
 • Пример: Косене на трева, рязане на храсти и дървесни израстъци до 4 метра височина с товарене и извозване 2.50 лв. кв.м.
 • Демонтаж на бараки, навеси, конструкции и пристройки от 5.00 лв. кв.м.
 • Цената зависи от количеството и височината на постройките.
 • Събиране на отпадъци, товарене и извозване от 5.00 лв. куб.м.
 • Цената зависи от количеството и разстоянието до депото.

В цените са включени всички средства по събаряне на постройки, демонтаж на всякакви конструкции, косене на трева, премахване на храсти, изхвърляне, товарене на боклуци и извозване на сметище с включени такси за депониране на отпадъци в София.

Събиране в чували и извозване на строителни отпадъци

 • 10-15 чувала до 25 кг/бр. 90 лв.
 • 15-25 чувала до 25 кг/бр. от 90 до 120 лв.
 • 25-35 чувала до 25 кг/бр. от 120 до 140 лв.
 • 35-50 чувала до 25 кг/бр. от 140 до 190 лв.
 • 50-65 чувала до 25 кг/бр. от 190 до 240 лв.

Цената за почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци е от 25 лв. за кубик (плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район спрямо депото за отпадъци.

На телефон 0888 02 1111 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели и извозване на боклуци в София.

При записването се уточняват приблизителни часове например: от 10:00 до 12:00 часа. или както ви е удобно от 9:00 до 22:00 часа.

Сайтът изпълнява безплатна посредническа дейност. Дарява шанс на хора с обяви в интернет. Сайтът се финансира от банки и други институции. Цените в момента не са актуални! Всички цени подлежат на коментар след разговор по телефона и може да има разлика в ценообразуването на място. Предлагаме и големи отстъпки за лоялни клиенти. Всички цени (дори и устно договорените) са без ДДС.

Цени за изхвърляне на мебели
Цена за извозване намебели
Цена за демонтаж на кухня

Често задавани въпроси за почистване на жилища

Каква цена трябва да заплатя за цялостно почистване на апартамент в София?

Цената за услугите по почистване на апартамент със събиране и изнасяне на боклук се определя от 5 критерия:
1. Големина на жилището;
2. Количеството и вид отпадък;
3. Наличието на био отпадъци;
4. Степен на замърсеност;
5. Разстояние до депото.
Във всеки един от критериите ще ви съдействаме с безплатен оглед, консултация най-оптималният вариант за евтина цена. Всички цени са определят на кубичен метър или на килограм.

За колко време се почиства жилище и колко време предварително да заявя услугите?

Времето за изпълнение за отрупани жилища е средно по 2 часа на стая. За ден почистваме жилище отрупано до тавана с отпадъци и с големина 120 кв.м от 5-ти етаж пеша.
Колко време предварително да заявя почистване на апартамент или къща?
1. За почистване на една стая може да заявите от сутринта за след обяд!
2. За почистване на тристаен и по-голям от днес за утре.
3. За триетажна къща 2 дни по-рано.
Във всеки един от случите предлагаме оптимални решения за дейностите по извозване на стари мебели и разнородни отпадъци в град София.

3 thoughts on “Цени”

 1. Е.Гонгалова

  Заредихме почистване на мазе на ул.”Цар Асен”център. Екипът дойде навреме,много точни,възпитани и много добре работят. Перфектно обслужване благодарим!

 2. Николай

  Изключително сум доволен от Петър! Съвестен отговорник на бригадата хамали. Много добре свършена работа за услугата – почистване на апартамент! Обръща внимание и на качеството при помитането на входа 🙂 препоръчвам!

 3. Деница

  Звъннахме, след час дадоха оферта на място, няколко часа по-късно дойдоха 6 момчета и за час и половина разчистиха от стари мебели 4 стаен апартамент на 100% на доста добра цена. Много сме доволни и препоръчвам с две ръке!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.