Нашата фирма

Търсите евтино извозване на стари мебели? Тук сте на правилното място! Фирмата ни „Depo.Bg“ е тук да ви помогне с извозването на стари мебели и извозването на битови отпадъци в София. Работим в София и областта. Работим бързо, ефективно и на достъпни за всеки цени.

Подробно ръководство за евтино извозване на стари мебели

Как работим

Нашата фирма за извозване на стари мебели и отпадъци предлага разнообразни услуги, както така и ефективни съвети за изнасяне на отпадъци. Извозваме мебели от всякакви етажи, товарим ги в камиони и ги изхвърляме в депо. Събираме дребните отпадъци в здрави чували и ги изнасяме пеша. Ако е необходимо, нашите хамали за извозване демонтират мебелите, преди да ги натоварим в камиона.

Подробно ръководство за евтино извозване на стари мебели

  1. Демонтаж на мебели. Нашите момчета за извозване демонтират мебелите на място. Това улеснява пренасянето и товаренето в камиона.
  2. Изнасяне пеша. Изнасяме мебелите пеша от високите етажи. Дори и от най-горния етаж, нашите хора за извозване ще се справят без проблеми.
  3. Товарене на камиона. Товарим камиона с мебелите и отпадъците. Когато камионът е натоварен, се отправяме към депото.
  4. Изхвърляне в депо. Изхвърляме мебелите и отпадъците в оторизирано депо. Гарантираме, че всичко ще бъде извозено по правилата.
  5. Почистване след извозването. Когато е необходимо, помитаме и измиваме с препарати. Така мястото остава чисто и подредено след нашето посещение.

Фирмата ни за извозване на стари мебели и отпадъци работи в София и областта. Ако имате нужда от професионално извозване на мебели, свържете се с нас на телефон 0888 02 1111. Ще се радваме да ви помогнем!

Подробно ръководство за евтино извозване на стари мебели – ЧЗВ

Колко струва извозването на стари мебели?

Цената зависи от количеството мебели и етажите. Обикновено е на достъпни цени за всеки. Винаги има възможност за отстъпки при по-големи поръчки. Уговорката за цена става предварително. Така няма изненади.

Как се извършва демонтажът на мебели?

Демонтажът на мебели се прави на място. Нашите момчета внимателно разглобяват мебелите. След това ги изнасят пеша. Всичко става бързо и без проблеми. Ако е необходимо, демонтираните части се събират в чували.

Какво включва услугата по извозване?

Услугата включва демонтаж на мебели, изнасяне от висок етаж, товарене на камион и извозване до депо. Събираме дребни отпадъци в чували. Ако е нужно, почистваме и дезинфекцираме помещенията. Всичко това е включено в цената.

Колко време отнема извозването?

Времето зависи от количеството мебели и разстоянието до депото. Обикновено се прави за един ден. Екипът работи бързо и ефективно. Също така, времето се уговаря предварително. Така клиентите знаят кога ще бъде свършена работата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.