Фирма за изхвърляне на стари мебели

Пакетни цени за изхвърляне на стари мебели и почистване на жилища от всякакви стари мебели и боклуци.

 • Почистване на едностаен апартамент от 80 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 350 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на двустаен апартамент от 120 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 450 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на тристаен апартамент от 150 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 550 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Цени за единични поръчки

 • Изнасяне на стара холова гарнитура от 60 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.
 • Изнасяне на стара – голяма секция от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.
 • Демонтаж и изхвърляне на кухненски шкафове от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.
 • Натрошаване и изхвърляне на гардероб от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.
 • Изнасяне и извозване на спалня с две шкафчета и матрак от 60 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци в София

 • Цялостно почистване на дворове и градини от 0.40 лв. кв.м.
 • Пример: Косене на трева до 0.20 см. височина 0.40 лв. кв.м.
 • Пример: Косене на трева, рязане на храсти и дървесни израстъци до 4 метра височина с товарене и извозване 2.50 лв. кв.м.
 • Демонтаж на бараки, навеси, конструкции и пристройки от 5.00 лв. кв.м.
 • Цената зависи от количеството и височината на постройките.
 • Събиране на отпадъци, товарене и извозване от 5.00 лв. куб.м.
 • Цената зависи от количеството и разстоянието до депото.

В цените са включени всички средства по събаряне на постройки, демонтаж на всякакви конструкции, косене на трева, премахване на храсти, изхвърляне, товарене на боклуци и извозване на сметище с включени такси за депониране на отпадъци в София.

Събиране в чували и извозване на строителни отпадъци

 • 10-15 чувала до 25 кг/бр. 90 лв.
 • 15-25 чувала до 25 кг/бр. от 90 до 120 лв.
 • 25-35 чувала до 25 кг/бр. от 120 до 140 лв.
 • 35-50 чувала до 25 кг/бр. от 140 до 190 лв.
 • 50-65 чувала до 25 кг/бр. от 190 до 240 лв.

Цената за почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци е от 25 до 35 лв. за кубик (плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район спрямо депото за отпадъци.

На телефон 0888 02 1111 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели и извозване на боклуци в София.

Сайтът изпълнява безплатна посредническа дейност. Дарява шанс на хора с обяви в интернет. Сайтът се финансира от банки и други институции. Цените в момента не са актуални! Всички цени подлежат на коментар след разговор по телефона и може да има разлика в ценообразуването на място.

Събиране на отпадъци от гаражи, мазета и тавани. Товарене и извозване до депо за депониране на отпадъци. Изнасяне на едрогабаритни отпадъци и изхвърляне на боклуци пеша от високи етажи.

Изхвърляне на стари мебели

Нашите дворове не са оборудвани с контейнери за подобни цели. И да оставите старите мебели или предмети около битовите контейнери, вие можете да бъдете глобени. Но, къде да денете старите вещи? Често се случва, че преди преместване се събира „цяла гора“ от стари мебели и вещи, които не трябва носите със себе си на новото място.

Извозване на стари мебели София

Помощ от фирма за изхвърляне на стари мебели

Вие можете да получите помощ при решението на тази не проста задача от фирма за хамалски услуги. Те не само ще предложат изхвърляне на стари мебели и вещи, битова техника в удобно за вас време и ще ги извозят за утилизация. А вие ще се избавите от главоболието да търсите възможности за изхвърлянето на всички вещи.

Изнасяне на вещи и мебели

При поръчка до вас ще дойдат хамали, които ще изнесат от помещенията старите мебели и целия ненужен отпадък, като ще натоварят на камион, с който ще го откарат до полигона за утилизация.

Професионалните хамали при извозване на старите мебели ще извършат всичките работи деликатно, за да не повредят новия ремонт, да не зацапат дограмата или просто да не изкъртят стените.

Демонтажа ако се налага такъв по възможност се извършва не в дома, а на стълбището, за да може да остане колкото се може по-малко боклук.

Изнасяне на вещи, дрехи и едрогабаритни предмети

Разчистване от мебели преди започване на ремонт

Утилизацията на мебели и тяхното извозване на сметище е просто незаменим стадии при ремонт. Не рядко, желаейки да преобразите облика на своя дом, собствениците предпочитат да изхвърлят всички стари предмети на интериора и да обзаведат своя дом с нови.

И тук пред тях изниква въпроса: какво да правите със стария диван, шкаф и хладилник? Да ги дарите или да ги пуснете от третия етаж, да ги натоварите на своя автомобил или да ги оставите до контейнера с боклук ще бъде проблематично.

На помощ ще ви дойдат специалистите от компания за хамалски услуги, извършвайки извозване и изхвърляне на стари мебели и вещи.

Изхвърляне на вехтории от жилище

Извозването на стари мебели след ремонт, когато са закупени нови е наложително и поръчката може да се извърши още преди започване на строителните работи. Достатъчно е, че боядисването на стените, подмяната с други покрития или поставянето на стъклопакети ще доведе до цял набор отпадък. Ако вие не желаете да се занимавате с този вид дейност, то може да поръчате всичко на фирма за хамалски услуги.

Изхвърляне на стари мебели, изнасянето и изхвърлянето на пиано, битова техника и мебели ще се извърши в контейнери с различен обем. На разположение ще има камиони с вместимост от 8, 12, 20 и 40 кубически метра и всичко ще бъде извършено в срок.

Често задавани въпроси свързани с дейностите по изхвърляне на стари мебели и отпадъци в София

Какво означава извозване на стари мебели от адрес и етаж в София?

Извозване на стари мебели означава:
– демонтаж;
– изнасяне;
– товарене;
– извозване;
– разтоварване;
– депониране на сметище.
В много случай извозване на мебели означава транспорт на мебели до временно депо за рециклиране и разпределяне по съответните сметища. Консултация и цена за вашият случай може да получите на телефон: 0888021111

Колко трябва да заплатя за услуги по извозване на мебели и боклук?

Заплащането е според количеството отпадък. Най-често срещаните цени за извозване на битови отпадъци са между 40 и 80 лева. В цена от 80 лева можем да извозим холна гарнитура и 100 чувала с боклук. В цените включваме и демонтаж на мебели и събиране на отпадъци в наши чували.

Как мога да заплатя за услугите?

Работим на изплащане до 14 дни след извършените услуги. Имали сме случай на заплащане след продажба на разчистеният имот.

Какъв вит хора да очаквам?

Очаквайте чисти и дружелюбно настроени хамали за извозване на стари мебели. Момчетата не влизат в конфликт със съседи и населението пред сградата.

С какво работно време сте?

Работим от 8:00 до 20:00 часа. Също така работим и събота и неделя. В годината почиваме единствено на 31.12 след 16:00 часа и на 1.01 до 12:00 часа.

Извозвате ли стара техника?

Да, имаме платени услуги по извозване на стари електроуреди от адрес и етаж. Разполагаме с техници за демонтаж на стара домакинска техника.

20 thoughts on “Изхвърляне на стари мебели от адреси в София”

 1. Данаилов

  Момчетата имат всички инструменти и са голям екип БРАВО! Днес изринаха 3 големи камиона от многостаен апартамент до университета. Също така ми направи впечатление че приключиха работа за един ден – Поздрави!

 2. Милен Павлов

  При мен почистиха двустайно жилище с мазе в жк. Яворов поздрави! +++

 3. Кирил

  Три в един ден 🙂 Апартамент, мазе и гараж свежи и енергични момчета с добра организация и подход към работата и клиента.

 4. Мариана

  Много професионална и организирана работа на целия екип. Изпразниха за няколко часа двустаен апартамент и мазе. Изключително съм доволна.
  Успех!

 5. Калина Микова

  Изключително коректен екип, момчетата се справят много добре 🙂 с лекота изнасят едрогабаритни отпадъци

 6. Даниел Ваклинов

  Изключително съм доволен изнесоха от 6-ти етаж без асансьор тристаен апартамент напълно безплатно! Безалкохолната бира беше от мен 😉

 7. Илиана

  БРАВО МОМЧЕТА БЛАГОДАРЯ!

  Поздрави,

  Илиана Найденова

 8. Работят бързо, точно и чисто на добри цени ПРЕПОРЪЧВАМ 🙂

 9. Денислав Георгиев

  Препоръчвам!!!

  Днес почистиха три стаи, кухня и два балкона за 180 лв от 4-ти етаж без асансьор.

  Поздрави,
  Георгиев

 10. Кристиана

  Много съм доволна от момчетата! Уникални са от гледна точка на поведение, стил на работа и цена! Успех!!!

 11. Борис - София

  Бързи! Много бързи и много изгодно! Препоръчвам…

 12. Михаела

  СУПЕР бригада…културни, бързи, точни, коректни малко е да се опише! Работиха в центъра на Пловдив.
  Поздрави момчета

 13. Много съм доволна от услугата за изхвърляне на стари мебели в София – Красна Поляна

 14. Богдана Минкова

  От Маргарита и Мелинда Накови. Благодарим на Депо Бг за услугата „извозване на стари мебели“ от жк. Изгрев с уважение към работата на тези хора – Искрено препоръчвам!

 15. Николай

  Изключително сум доволен от Петър! Съвестен отговорник на бригадата хамали. Много добре свършена работа за услугата – почистване на апартамент! Обръща внимание и на качеството при помитането на входа 🙂 препоръчвам!

 16. Мария Габриело

  Предложиха ми изгодна оферта за извозване на стари мебели! Възползвах се и наистина съм доволна от услугата.

 17. Анастасия Михова

  Всичко мина по план и много добре, хамалите са културни и отзивчиви! Препоръчвам за извозване на боклук от апартамент.

 18. Габриел Нинов

  Много добро изпълнение, комуникация и бърза реакция.

 19. Благодаря на отзивчивият персонал който дойде с камиона за едрогабаритни боклуци. При мен извозиха мебели от тристаен апартамент препоръчвам.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.