Меню Затваряне

Фирма за изхвърляне на стари мебели

Пакетни цени за изхвърляне на стари мебели и почистване на жилища от всякакви стари мебели и боклуци.

Почистване на едностаен апартамент от 80 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 350 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на двустаен апартамент от 120 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 450 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на тристаен апартамент от 150 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 550 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Цени за единични поръчки

Изнасяне на стара холова гарнитура от 60 лв.

Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Изнасяне на стара – голяма секция от 70 лв.

Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.

Демонтаж и изхвърляне на кухненски шкафове от 70 лв.

Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Натрошаване и изхвърляне на гардероб от 70 лв.

Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.

Изнасяне и извозване на спалня с две шкафчета и матрак от 60 лв.

Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци в София

Цялостно почистване на дворове и градини от 0.40 лв.кв.м.

Пример: Косене на трева до 0.20 см.височина 0.40 лв.кв.м.

Пример: Косене на трева, рязане на храсти и дървесни израстъци до 4 метра височина с товарене и извозване до депо 2.50 лв.кв.м.

Демонтаж на бараки, навеси, конструкции от 5.00 лв.кв.м.

Цената зависи от количеството и височината на постройките.

Събиране на отпадъци, товарене и извозване от 5.00 лв.куб.м.

Цената зависи от количеството и разстоянието до депото.

В цените са включени всички средства по събаряне на постройки, демонтаж на всякакви конструкции, косене на трева, премахване на храсти, изхвърляне, товарене на боклуци и извозване на сметище с включени такси за депониране на отпадъци в София.

Събиране в чували и извозване на строителни отпадъци

10-15 чувала до 25 кг/бр 90 лв.

15-25 чувала до 25 кг/бр от 90 до 120 лв.

25-35 чувала до 25 кг/бр от 120 до 140 лв.

35-50 чувала до 25 кг/бр от 140 до 190 лв.

50-65 чувала до 25 кг/бр от 190 до 240 лв.

Цената за почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци е от 25 до 35 лв. за кубик (плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район спрямо депото за отпадъци.

На телефон 0888 02 1111 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели и извозване на боклуци в София.

Цените в момента не са актуални! Всички цени подлежат на коментар след разговор по телефона и може да има разлика в ценообразуването на място.

Сайтът изпълнява безплатна посредническа дейност. Дарява шанс на хора с обави в интернет. Сайтът се финансира от банки и други институци.

Събиране на отпадъци от гаражи, мазета и тавани. Товарене и извозване до депо за депониране на отпадъци. Изнасяне на едрогабаритни отпадъци и изхвърляне на боклуци пеша от високи етажи.

Изхвърляне на стари мебели

Нашите дворове не са оборудвани с контейнери за подобни цели. И да оставите старите мебели или предмети около битовите контейнери, вие можете да бъдете глобени. Но, къде да денете старите вещи? Често се случва, че преди преместване се събира „цяла гора“ от стари мебели и вещи, които не трябва носите със себе си на новото място.

Извозване на стари мебелиВие можете да получите помощ при решението на тази не проста задача от фирма за хамалски услуги. Те не само ще предложат изхвърляне на стари мебели и вещи, битова техника в удобно за вас време и ще ги извозят за утилизация. А вие ще се избавите от главоболието да търсите възможности за изхвърлянето на всички вещи.

Изнасяне на стари мебелиПри поръчка до вас ще дойдат хамали, които ще изнесат от помещенията старите мебели и целия ненужен отпадък, като ще натоварят на камион, с който ще го откарат до полигона за утилизация. Професионалните хамали при извозване на старите мебели ще извършат всичките работи деликатно, за да не повредят новия ремонт, да не зацапат дограмата или просто да не изкъртят стените. Демонтажа ако се налага такъв по възможност се извършва не в дома, а на стълбището, за да може да остане колкото се може по-малко боклук.

Изнасяне и извозване на мебелиУтилизацията на мебели и тяхното извозване на сметище е просто незаменим стадии при ремонт. Не рядко, желаейки да преобразите облика на своя дом, собствениците предпочитат да изхвърлят всички стари предмети на интериора и да обзаведат своя дом с нови. И тук пред тях изниква въпроса: какво да правите със стария диван, шкаф и хладилник? Да ги дарите или да ги пуснете от третия етаж, да ги натоварите на своя автомобил или да ги оставите до контейнера с боклук ще бъде проблематично. На помощ ще ви дойдат специалистите от компания за хамалски услуги, извършвайки извозване и изхвърляне на стари мебели и вещи.

Изхвърляне на стари мебели и вехторииИзвозването на стари мебели след ремонт, когато са закупени нови е наложително и поръчката може да се извърши още преди започване на строителните работи. Достатъчно е, че боядисването на стените, подмяната с други покрития или поставянето на стъклопакети ще доведе до цял набор отпадък. Ако вие не желаете да се занимавате с този вид дейност, то може да поръчате всичко на фирма за хамалски услуги.

Изхвърляне на стари мебели, изнасянето и изхвърлянето на пиано, битова техника и мебели ще се извърши в контейнери с различен обем. На разположение ще има баки с вместимост от 8, 12 и 20 кубически метра и всичко ще бъде извършено в срок.

15 Comments

 1. Данаилов

  Момчетата имат всички инструменти и са голям екип БРАВО! Днес изринаха 3 големи камиона от многостаен апартамент до университета. Също така ми направи впечатление че приключиха работа за един ден – Поздрави!

 2. Кирил

  Три в един ден 🙂 Апартамент, мазе и гараж свежи и енергични момчета с добра организация и подход към работата и клиента.

 3. Мариана

  Много професионална и организирана работа на целия екип. Изпразниха за няколко часа двустаен апартамент и мазе. Изключително съм доволна.
  Успех!

 4. Калина Микова

  Изключително коректен екип, момчетата се справят много добре 🙂 с лекота изнасят едрогабаритни отпадъци

 5. Даниел Ваклинов

  Изключително съм доволен изнесоха от 6-ти етаж без асансьор тристаен апартамент напълно безплатно! Безалкохолната бира беше от мен 😉

 6. Денислав Георгиев

  Препоръчвам!!!

  Днес почистиха три стаи, кухня и два балкона за 180 лв от 4-ти етаж без асансьор.

  Поздрави,
  Георгиев

 7. Кристиана

  Много съм доволна от момчетата! Уникални са от гледна точка на поведение, стил на работа и цена! Успех!!!

 8. Михаела

  СУПЕР бригада…културни, бързи, точни, коректни малко е да се опише! Работиха в центъра на Пловдив.
  Поздрави момчета

 9. Катя

  Много съм доволна от услугата за изхвърляне на стари мебели в София – Красна Поляна

 10. Извозва Мебели

  От Маргарита и Мелинда Накови. Благодарим на Депо Бг за услугата „извозване на стари мебели“ от жк. Изгрев с уважение към работата на тези хора – Искрено препоръчвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.