Изхвърляне на дограма

Има случаи в които е нужно да се отървем от стара дограма и да извършим ефективно почистване на апартамента. Тук фирмата ни „Depo.Bg“ е готова да помогне. Дограмата може да е тежка, неудобна за носене и трябва да се транспортира до подходящото място. Ето няколко съвета за изхвърляне на стара дограма от апартамент.

Съвети за изхвърляне на стара дограма от апартамент

Какво предлагаме

Нашата фирма предлага не само изхвърляне на стара дограма от апартамент, но дори и изхвърляне на секции, дивани, гардероби и стари мебели. Тук ще намерите всички нужни услуги за бързо и лесно извозване. Хора за демонтаж, изнасяне и товарене на старата дограма. Дограмата се събира в здрави чували, а дребните отпадъци се почистват на място. Всичко това на достъпни цени за извозване на стари дограми в София и областта.

Съвети за изхвърляне на стара дограма от апартамент

  1. Демонтаж на дограмата. Нашите момчета демонтират старата дограма бързо и безопасно. Това включва разглобяване на рамките и стъклопакетите, като се използват подходящи инструменти.
  2. Изнасяне на дограмата. След демонтажа, нашите хамали изнасят дограмата пеша от апартамента. Това включва и събиране на всички дребни отпадъци в здрави чували.
  3. Товарене в камиона. Демонтираната дограма се товари в камиона за отпадъци. Фирмата ни за извозване на стара дограма използва камиони, които са подходящи за такива товари.
  4. Извозване до депото. Натовареният камион се извозва до специализирано депо за отпадъци. Там дограмата се изхвърля и се рециклира по правилния начин.
  5. Почистване на мястото. Ако има нужда, след изнасянето и товаренето на дограмата, мястото се почиства и дезинфекцира. Така всичко остава чисто и подредено.

За контакти с нас: 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Съвети за изхвърляне на стара дограма от апартамент – ЧЗВ

Какво включва услугата?

Услугата включва демонтаж на старата дограма. Изнасяне на дограмата от апартамента. Товарене на дограмата в камион. Извозване на дограмата до депо. Почистване на помещението след изнасянето.

Колко време отнема?

Времето зависи от големината на дограмата. Обикновено отнема няколко часа. Натоварването в камион също е бързо. Извозването до депото става веднага.

Какви инструменти са нужни за демонтаж на дограмата?

Използват се различни инструменти. Зависи от вида на дограмата. Демонтажът трябва да е безопасен и ефективен. Нашите момчета разполагат с всичко необходимо.

Каква е цената за услугата?

Цената зависи от големината на дограмата. Важен е и броят на дограмите. Включва демонтаж, изнасяне и извозване. Свържете се за конкретна оферта. Цените са достъпни и изгодни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.