Услуги

Нашата фирма „Depo.Bg“ предоставя подробно ръководство за събиране и изхвърляне на строителен отпадък. Това е услуга, която помага на хората да се справят с боклуците след ремонт или строителни работи, също така можем да извършим демонтаж и извозване на стари мебели. Екипът се грижи за всичко – от събирането до извозването на отпадъците. Работим в София и околността.

Подробно ръководство за събиране и изхвърляне на строителен отпадък

Какво правим

Нашите момчета за извозване на строителни отпадъци работят здраво и бързо. Първо събираме отпадъците в здрави чували, за да може всичко да е подредено. След това ги изнасяме пеша от висок етаж, като внимаваме да не създаваме шум. Товарим камиона и тръгваме към депото за рециклиране. Търсите съвети за безопасно изхвърляне на стара дограма от апартамент? Ще ви помогнем дори и с това!

Подробно ръководство за събиране и изхвърляне на строителен отпадък

  1. Изнасяне на отпадъците пеша. Нашите хамали внимателно събират отпадъците и ги изнасят от високите етажи пеша. Така гарантираме, че няма да се повреди нищо в сградата.
  2. Товарене на камиона. Всички чували с боклуци се товарят в нашите камиони. Грижим се всичко да е натоварено сигурно и бързо.
  3. Извозване до депото. Когато камионът е натоварен, потегляме към депото за отпадъци. Там се изхвърлят всички боклуци по регламент.
  4. Демонтаж на мебели. Ако има нужда, нашите момчета за демонтаж разглобяват старите мебели и ги товарят в камиона. Всичко се прави професионално и безопасно.
  5. Почистване след изнасяне. След като отпадъците са изнесени и камионът е натоварен, ако има нужда, мястото се помита и измива с препарати. Така гарантираме чистота и удовлетворение.

Работим бързо и ефективно, за да ви освободим от всякакъв вид отпадъци. Фирмата ни за извозване и изхвърляне на отпадъци в София е на ваше разположение. Свържете се с нас на 0888 02 1111.

Подробно ръководство за събиране и изхвърляне на строителен отпадък – ЧЗВ

Какво включва услугата за събиране и изхвърляне на строителен отпадък?

Събираме всички строителни боклуци в здрави чували. Изнасяме ги пеша от високите етажи. Товарим ги в камион и ги караме до депото. Демонтираме стари мебели и ги товарим. След като всичко е натоварено, тръгваме към депото за отпадъци.

Как се демонтират старите мебели?

Демонтираме старите мебели внимателно, за да не създадем повече боклук. Изнасяме ги от помещението и ги товарим в камион. Внимаваме всичко да е сигурно и безопасно. Няма нужда от притеснения. Всичко ще бъде изхвърлено правилно.

Как се извозват отпадъците до депото?

След като отпадъците са събрани и натоварени в камион, тръгваме към депото. Всички боклуци се извозват бързо и сигурно. В депото отпадъците се изхвърлят по правилата. Така всичко става както трябва. Може да се разчита на професионализма на нашия екип.

Какво се прави след извозването на отпадъците?

След като отпадъците са извозени, помещението може да се помете и измие с препарати. Това става само при нужда и по заявка. Целта е всичко да остане чисто след нас. Няма нужда от притеснения. Работата ще бъде свършена професионално и бързо.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.