Цена за почистване на стар апартамент с боклуци

Почистване на стар апартамент в София при добри условия и евтини цени за града. Извозване на стари мебели и изхвърляне до депо за отпадъци. Думата утилизация за мнозина е непонятна, защото хората имат навика направо да хвърлят мебели и вещи навсякъде. Но, ако всеки един от нас изхвърли своите непотребни мебели извън населеното място, където живеят се получава сметище от боклуци. Затова най-добрият вариант е, да получите професионална помощ от фирма за хамалски услуги, която извършва извозването на стари мебели до местата.

Пакетни цени за почистване на жилища от всякакви стари мебели и боклуци.

Почистване на едностаен апартамент от 80 до 100 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 250 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на двустаен апартамент от 120 до 160 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 250 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на тристаен апартамент от 150 до 180 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 250 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Почистване на стар апартамент

Цени за единични поръчки

Изнасяне на стара холова гарнитура от 70 до 90 лв.

Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Изнасяне на стара секция от 80 до 100 лв.

Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.

Демонтаж и изхвърляне на кухненски шкафове от 80 до 100 лв.

Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Натрошаване и изхвърляне на гардероб от 80 до 100 лв.

Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.

Изнасяне и извозване на спалня с две шкафчета и матрак от 70 до 90 лв.

Разликата в цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Почистване от стари дивани

Събиране в чували и извозване на строителни отпадъци

10-15 чувала до 25 кг/бр 90 лв.

15-25 чувала до 25 кг/бр от 90 до 120 лв.

25-35 чувала до 25 кг/бр от 120 до 140 лв.

35-50 чувала до 25 кг/бр от 140 до 190 лв.

50-65 чувала до 25 кг/бр от 190 до 240 лв.

Цената за почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци е от 25 до 35 лв. за кубик (плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район спрямо депото за отпадъци.

Почистване на вехти мазета и тавани

На телефон 0888 02 1111 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели и извозване на боклуци в София.

Всички цени подлежат на коментар след направен оглед или разговор по телефона.

ДЕПО.БГ събира и изнася електроуреди, бяла техника, компютри и други метални отпадъци за утилизация. Всеки ден от 9:00 до 20:00 часа. мобилни групи с подходящ транспорт ще изнасят минимум шест големи електроуреда БЕЗПЛАТНО от дома или офиса. В момента стари телевизори не влизат в бройката.

За да спестят усилия на гражданите екипите ще изнасят директно от жилища и офиси без да е необходимо гражданите да ги изваждат от местата им. На тел: 0888 02 1111 се приемат заявки всеки ден за БЕЗПЛАТНО изнасяне на минимум шест големи електроуреда.

При записването се уточняват приблизителни часове например: от 10:00 до 12:00 часа. или както ви е удобно от 9:00 до 22:00 часа.

Изнасяне на 6 електроуреда ВСЕКИ ДЕН БЕЗПЛАТНО!!!

Изнасяне на 5 електроуреда за 20 лв.

Изнасяне на 4 електроуреда за 30 лв.

Изнасяне на 3 електроуреда за 45 лв.

Изнасяне на 2 електроуредa за 50 лв.

Изнасяне на 1 електроуред за 60 лв.

Почистване от стари електроуреди

Вашите на никои непотребни мебели ще трябва да се изнесат и натоварят на товарен транспорт за последващо рециклиране и фирмите за хамалски услуги ще организират целия процес до рециклирането. Вие навярно знаете, че до вашия дом ще пристигне бригада хамали, която ще изнесат стария ви гардероб или библиотека, ще ги натоварят на камион и  ще ги извозят. И така, вашите стари мебели трябва да се изхвърлят и вие твърдо сте решили да се разделите с ненужните вещи. Решението е да позвъните на телефония номер на някоя компания за хамалски услуги и да подадете заявка за извозване на старите ви предмети до завода за преработка.

Бригада за почистване на клошарски апартамент

При организиране на рециклирането, служителите от фирмата за хамалски услуги ще ви предложат транспорт с нужната товароподемност и обем, както и нужния брой хамали, които внимателно и бързо ще демонтират и изнесат старите предмети, мебели, битова техника и други ненужни вещи, подлежащи на рециклиране. Старите мебели и вещи ще бъдат извозени до базата на завода за рециклиране, където товарът ще бъде поставен на специално пригодена затова площадка. Последващото рециклиране ще бъде извършено според всички норми за безопасност.

Демонтирани мебели за извозване

Решете кога да се отървете от старите и ненужни предмети у дома.

Старите и ненужни вещи не трябва да бъдат украшения в дома ви и са нежелани, защото стария хладилник е вече счупен и е негоден за използване, а чугунената вана заема твърде много място в банята и има непригледен вид, стария шкаф със скърцащите вратички също не способства за доброто настроение и така нататък. Определено е нужно да се утилизират някои от ненужните предмети и мебели.

Демонтаж на старо обзавеждане

Извозването на старите мебели не отнема много време и ще бъде извършено внимателно от фирма за хамалски услуги, затова вие можете да не се безпокоите за направения ремонт в дома ви. Мебелите ще бъдат разглобени от специалистите хамали бързо и  без излишен отпадък. След което ще бъде извършено извозването и утилизацията на старите мебели и предмети. Някоя от битовата техника не подлежи на разглобяване, а се изнася от помещенията цели и независимо, колко е тежка. Що се касае относно разглобяването на хладилник се избягва, защото не е безопасно, понеже в него се съдържа специален хладилен реагент, който до  определена степен е токсичен и затова всякаква утечка е нежелателна. Затова утилизацията на дадената техника е добре да се довери на професионалисти.

1 thought on “Почистване на стар апартамент с хамали в София”

  1. Марио Татарски

    Искам да изкажа своята благодарност за добре свършената работа в младост 4 тази сутрин!

    Момчетата счупиха и изнесоха от жилището една огромна секция и два огромни гадрероба спазвайки уговорката за цената.

    Спорен ден!
    Марио Татарски

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.