Ето как да изхвърлите секции, дивани и гардероби

Чудите се как да изхвърлите секции, дивани и гардероби или пък искате да извършите почистване на клошарско жилище и дезинфекция в София? С нашата фирма „Depo.BG“ лесно ще се отървете от старите мебели. Без значение дали са секции, дивани или гардероби, разполагаме с всичко необходимо, за да свършим работата бързо и ефективно. Ако имате въпроси, просто ни потърсете на 0888 02 1111.

Как да изхвърлите секции, дивани и гардероби

Услуги

Нашата фирма за изхвърляне и извозване на стари дрехи, мебели и отпадъци предлага бързи и професионални услуги,. Нашите момчета са опитни и бързи. Може да разчитате на нас за всякакви стари мебели или отпадъци, които искате да изхвърлите. Цените ни за тези услуги са изгодни и достъпни.

Как да изхвърлите секции, дивани и гардероби

  1. Демонтаж на мебелите. Демонтираме мебелите внимателно и професионално, за да могат лесно да бъдат изнесени.
  2. Изнасяне от дома. Нашите хамали за изнасяне ще транспортират мебелите от вашия дом до камиона, без значение от етажа.
  3. Товарене на камиона. Всички части на мебелите се товарят в камиона и се подготвят за извозване.
  4. Извозване до депо. Товарим мебелите и отпадъците в камиона и ги извозваме до съответното депо за рециклиране или изхвърляне.
  5. Почистване на мястото. След като изнесем всичко, измитаме и дезинфекцираме мястото, ако има нужда.

За повече информация и да се свържете с нас, обадете се на 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Как да изхвърлите секции, дивани и гардероби – ЧЗВ

Как става изхвърлянето на секции, дивани и гардероби?

Демонтираме мебелите на място, за да са по-лесни за изнасяне. Изнасяме ги внимателно от помещението без да оставяме следи. Товарим камиона с частите на мебелите. Извозваме ги до специализирано депо за отпадъци. Почистваме и дезинфекцираме, ако е нужно.

Колко време отнема процесът?

Времето зависи от броя и размера на мебелите. Демонтажът обикновено отнема най-много време. Изнасянето и товаренето са сравнително бързи. Извозването до депо също не отнема много време. Целият процес може да се завърши за няколко часа.

Какви инструменти използвате за демонтаж?

Използват се инструменти като отвертки и гаечни ключове. Понякога са нужни и специални инструменти за по-сложно устроени мебели. Демонтажът се прави внимателно и професионално. Инструментите се носят винаги при посещенията.

Какви са цените за изхвърляне на мебели?

Цените зависят от броя и размера на мебелите. Има различни пакети и опции за всеки бюджет. Всичко се уговаря предварително, за да няма изненади. В цената влиза демонтажът, изнасянето и извозването. Допълнителни услуги като почистване се обсъждат допълнително.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.