Почистване на мазета и тавани София и региона

Ако сте се сдобили с дом който се нуждае от почистване на мазета и тавани София може да се обърнете към професионална фирма за почистване на мазета, тавани, апартаменти и гаражи. DEPO.BG предлага товарене и извозване на битови, строителни, дървени и метални отпадъци.

Цената за почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци е от 15 до 25 лв. за кубик (плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район спрямо депото за отпадъци.

На телефон 0888 02 1111 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели и извозване на боклуци в София.

Пакетни цени за почистване на жилища от всякакви стари мебели и боклуци

Изнасяне на стара холна гарнитура до 60 лв.

В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Изнасяне на стара секция до 70 лв.

В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на едностаен апартамент до 90 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на двустаен апартамент до 150 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на тристаен апартамент до 170 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци в София

Цялостно почистване на дворове и градини до 2.50 лв.кв.м.

Демонтаж на бараки, навеси, конструкции до 25.00 лв.куб.м.

Събиране на отпадъци, товарене и извозване до 25.00 лв.куб.м.

В цените са включени всички средства по събаряне на постройки, демонтаж на всякакви конструкции, косене на трева, премахване на храсти, изхвърляне, товарене на боклуци и извозване на сметище с включени такси за депониране на отпадъци в София.

Събиране в чували и извозване на строителни отпадъци при почистване на мазета и тавани София

10-15 чувала до 25 кг/бр 80 лв.

15-25 чувала до 25 кг/бр от 80 до 100 лв.

25-35 чувала до 25 кг/бр от 100 до 120 лв.

35-50 чувала до 25 кг/бр от 120 до 150 лв.

50-65 чувала до 25 кг/бр от 150 до 180 лв.

Всички цени подлежат на коментар след направен оглед или разговор по телефона.

Колко много отпадъци и ненужни вещи може да сътвори човек през своя живот? Вие даже и представа си нямате. Но, за жалост в нашата действителност има много такива жилища и прилежащите им сервизни помещения, които се нуждаят от капитално почистване. Особено в мазета, където отпадъците са натрупани с години, покрити с мръсотия и прах. Мръсните и не почистени мазета са изобщо неизползваеми от техните собственици, поради факта, че няма как да се влезе в това помещение от прахоляк. Потърсете фирмата ни за почистване на мазета и тавани в София за да сложите ред в хаоса.

Почистване на таван

В жилището на човек, който е трудно подвижен и живее сам се натрупва изключително много отпадък, а помещенията в жилището и мазата се превръщат в истинско сметище. Мръсотията е навсякъде, отпадъци (стари вестници по пода, дрехи и зловонна миризма от остатъци от храна, която оставя ужасен и отвратителен аромат).

Варианта с колекционерите не е толкова отвратителен, но е патологичен

Това са хора, които страдат от мания да притежават определени видове предмети напълно ненужни, които ги събират с години от порядъка на десетилетия. Например, съвършено реален случаи, на човек, които събира в своя дом вестници и списания.  Той е събирал вестници с десетилетия, каквито може да намери. Когато хамалите пристигат в неговия дом, повикани от негови роднини, те останали изумени, защото  никога не са виждали нещо подобно – целия апартамент, маза и таванско помещение са били пълни със складирани изрезки от вестници и списания, стиковани и вързани, пожълтели от времето, прашни и издаващи неприятна миризма на стара вестникарска хартия.

Почистване на тавани и мазета

Това са само едни от реалните ситуации, които се срещат доста често в нашето ежедневие. Затова винаги е необходима услугата извозване на отпадъци, дезинфекция и почистване на помещенията, защото те се превръщат на източници на неприятни миризми, които се разпространяват с лекота по всички етажи и пречат на съседите. Такива жилища предимно се продават на други собственици, но в такова състояние никои не желае да ги купи. Във връзка винаги ще бъде актуална услугата изхвърляне на всякакъв отпадък от жилище, маза и таван, като след това се почистват и дезинфекцират. Особено замърсените от биологични отпадъци помещение.

В такива случай потърсете Депо.Бг за почистване на мазета и тавани София

След всичките тези процедури домът може да се счита за почти нов. Служителите от фирма за хамалски услуги ще ви гарантират премахване на всички тежки и вредни аромати и инфекциозни агенти. Хамалите няма да оставят нито един спомен от предишния собственик на жилището.

Почистване на мазе

Ако вие сте се сдобили в наследство с такъв дом, то професионалистите от фирма за хамалски услуги ще ви помогнат с почистването му. На вас ще ви остане само да позвъните по телефона и да подадете поръчка, като предоставите цялата нужна информация – примерен обем на работа, адрес и удобно време за изнасяне на отпадъците с последващо почистване. Бригада от хамали ще дойде на място и ще реши, как и в каква последователност да свърши всичко. Почистването и дезинфекцията ще се извърши, след изнасяне на целия отпадък, а вашите проблеми ще престанат да съществуват, след като се обърнете към фирма за хамалски услуги.

Цените в момента не са актуални! Всички цени подлежат на коментар след разговор по телефона и може да има разлика в ценообразуването на място. Тези правилата важат основно за “клиенти” които спестяват информация по телефона за количества отпадък или мебели на адреса.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.