Меню Затваряне

Почистване на мазета и тавани в София и региона

Ако сте се сдобили с дом който се нуждае от почистване на мазета и тавани в София може да се обърнете към професионална фирма за почистване на мазета, тавани, апартаменти и гаражи. DEPO.BG предлага товарене и извозване на битови, строителни, дървени и метални отпадъци.

Цената за почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци е от 15 до 25 лв. за кубик (плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район спрямо депото за отпадъци.

На телефон 0888 02 1111 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели и извозване на боклуци в София.

Пакетни цени за почистване на жилища от всякакви стари мебели и боклуци.

Изнасяне на стара холна гарнитура до 60 лв.

В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.

Изнасяне на стара секция до 70 лв.

В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на едностаен апартамент до 90 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на двустаен апартамент до 150 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на тристаен апартамент до 170 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци в София

Цялостно почистване на дворове и градини до 2.50 лв.кв.м.

Демонтаж на бараки, навеси, конструкции до 25.00 лв.куб.м.

Събиране на отпадъци, товарене и извозване до 25.00 лв.куб.м.

В цените са включени всички средства по събаряне на постройки, демонтаж на всякакви конструкции, косене на трева, премахване на храсти, изхвърляне, товарене на боклуци и извозване на сметище с включени такси за депониране на отпадъци в София.

Събиране в чували и извозване на строителни отпадъци

10-15 чувала до 25 кг/бр 80 лв.

15-25 чувала до 25 кг/бр от 80 до 100 лв.

25-35 чувала до 25 кг/бр от 100 до 120 лв.

35-50 чувала до 25 кг/бр от 120 до 150 лв.

50-65 чувала до 25 кг/бр от 150 до 180 лв.

Всички цени подлежат на коментар след направен оглед или разговор по телефона.

Колко много отпадъци и ненужни вещи може да сътвори човек през своя живот? Вие даже и представа си нямате. Но, за жалост в нашата действителност има много такива жилища и прилежащите им сервизни помещения, които се нуждаят от капитално почистване. Особено в мазета, където отпадъците са натрупани с години, покрити с мръсотия и прах. Мръсните и не почистени мазета са изобщо неизползваеми от техните собственици, поради факта, че няма как да се влезе в това помещение от прахоляк. Потърсете фирмата ни за почистване на мазета и тавани в София за да сложите ред в хаоса.

Почистване на таван

В жилището на човек, който е трудно подвижен и живее сам се натрупва изключително много отпадък, а помещенията в жилището и мазата се превръщат в истинско сметище. Мръсотията е навсякъде, отпадъци (стари вестници по пода, дрехи и зловонна миризма от остатъци от храна, която оставя ужасен и отвратителен аромат).

Варианта с колекционерите не е толкова отвратителен, но е патологичен.

Това са хора, които страдат от мания да притежават определени видове предмети напълно ненужни, които ги събират с години от порядъка на десетилетия. Например, съвършено реален случаи, на човек, които събира в своя дом вестници и списания.  Той е събирал вестници с десетилетия, каквито може да намери. Когато хамалите пристигат в неговия дом, повикани от негови роднини, те останали изумени, защото  никога не са виждали нещо подобно – целия апартамент, маза и таванско помещение са били пълни със складирани изрезки от вестници и списания, стиковани и вързани, пожълтели от времето, прашни и издаващи неприятна миризма на стара вестникарска хартия.Почистване на тавани и мазета

Това са само едни от реалните ситуации, които се срещат доста често в нашето ежедневие. Затова винаги е необходима услугата извозване на отпадъци, дезинфекция и почистване на помещенията, защото те се превръщат на източници на неприятни миризми, които се разпространяват с лекота по всички етажи и пречат на съседите. Такива жилища предимно се продават на други собственици, но в такова състояние никои не желае да ги купи. Във връзка винаги ще бъде актуална услугата изхвърляне на всякакъв отпадък от жилище, маза и таван, като след това се почистват и дезинфекцират. Особено замърсените от биологични отпадъци помещение.

В такива случай потърсете Депо.Бг за почистване на мазета и тавани в София.

След всичките тези процедури домът може да се счита за почти нов. Служителите от фирма за хамалски услуги ще ви гарантират премахване на всички тежки и вредни аромати и инфекциозни агенти. Хамалите няма да оставят нито един спомен от предишния собственик на жилището.

Почистване на мазе

Ако вие сте се сдобили в наследство с такъв дом, то професионалистите от фирма за хамалски услуги ще ви помогнат с почистването му. На вас ще ви остане само да позвъните по телефона и да подадете поръчка, като предоставите цялата нужна информация – примерен обем на работа, адрес и удобно време за изнасяне на отпадъците с последващо почистване. Бригада от хамали ще дойде на място и ще реши, как и в каква последователност да свърши всичко. Почистването и дезинфекцията ще се извърши, след изнасяне на целия отпадък, а вашите проблеми ще престанат да съществуват, след като се обърнете към фирма за хамалски услуги.

Цените в момента не са актуални! Всички цени подлежат на коментар след разговор по телефона и може да има разлика в ценообразуването на място.

Тези правилата важат основно за „клиенти“ които спестяват информация по телефона за количества отпадък или мебели на адреса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.