Цени за евтино извозване на битови отпадъци София

Извозване на битови отпадъци София е услуга на фирма с хамали и добри цени за извозване на боклук. Депо Бг предлага изнасяне на разнородни отпадъци от адрес и етаж. Хамалски услуги за демонтиране на мебели, изнасяне, товарене и извозване. Ситуацията с боклука се усложнява с всяка изминала година, защото потреблението става все по-голямо и има нужда от събирането му и извозването му, както на битов, така и на строителен.

Цени за почистване и извозване на отпадъци София

Цени за извозване на мебели и боклуци в София и района

Предлагаме пакетни цени за почистване на апартаменти от боклуци и вехтории. Извозване на стари мебели, боклуци и битови отпадъци. Точните цени се определят след разговор по телефона или след направен оглед на работната площадка.

Пакетни цени за почистване на жилища от всякакви стари мебели и боклуци

 • Почистване на едностаен апартамент от 80 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 350 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на двустаен апартамент от 120 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 450 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на тристаен апартамент от 150 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 550 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Цени за единични поръчки при извозване на битови отпадъци София

 • Изнасяне на стара холова гарнитура от 60 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.
 • Изнасяне на стара – голяма секция от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.
 • Демонтаж и изхвърляне на кухненски шкафове от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.
 • Натрошаване и изхвърляне на гардероб от 70 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включен демонтаж, събиране и изнасяне пеша от всички етажи с транспорт до депо.
 • Изнасяне и извозване на спалня с две шкафчета и матрак от 60 лв. Цената се определя в зависимост от разстоянието до депото. В цената е включено изнасяне пеша от всички етажи, товарене и транспортиране до депо.
Извозване на битови отпадъци

Почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци в София

 • Цялостно почистване на дворове и градини от 0.40 лв. кв.м.
 • Пример: Косене на трева до 0.20 см. височина 0.40 лв. кв.м.
 • Пример: Косене на трева, рязане на храсти и дървесни израстъци до 4 метра височина с товарене и извозване 2.50 лв. кв.м.
 • Демонтаж на бараки, навеси, конструкции и пристройки от 5.00 лв. кв.м.
 • Цената зависи от количеството и височината на постройките.
 • Събиране на отпадъци, товарене и извозване от 5.00 лв. куб.м.
 • Цената зависи от количеството и разстоянието до депото.

В цените са включени всички средства по събаряне на постройки, демонтаж на всякакви конструкции, косене на трева, премахване на храсти, изхвърляне, товарене на боклуци и извозване на сметище с включени такси за депониране на отпадъци в София.

Събиране в чували и извозване на строителни отпадъци

 • 10-15 чувала до 25 кг/бр. 90 лв.
 • 15-25 чувала до 25 кг/бр. от 90 до 120 лв.
 • 25-35 чувала до 25 кг/бр. от 120 до 140 лв.
 • 35-50 чувала до 25 кг/бр. от 140 до 190 лв.
 • 50-65 чувала до 25 кг/бр. от 190 до 240 лв.

Цената за почистване на мазета, гаражи, силно замърсени жилища и други битови отпадъци е от 25 до 35 лв. за кубик (плътно подредени отпадъци в каросерията на камиона) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище. Разликата в цената се определя според количество, етаж и район спрямо депото за отпадъци.

На телефон 0888 02 1111 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели и извозване на боклуци в София.

Платено извозване на отпадъци

Скакво работно време сме?

ДЕПО.БГ събира и изнася електроуреди, бяла техника, компютри и други метални отпадъци за утилизация. Всеки ден от 9:00 до 20:00 часа. мобилни групи с подходящ транспорт ще изнасят минимум шест големи електроуреда БЕЗПЛАТНО от дома или офиса. В момента стари телевизори не влизат в бройката.

За да спестят усилия на гражданите екипите ще изнасят директно от жилища и офиси без да е необходимо гражданите да ги изваждат от местата им. На тел: 0888 02 1111 се приемат заявки всеки ден за БЕЗПЛАТНО изнасяне на минимум шест големи електроуреда.

При записването се уточняват приблизителни часове например: от 10:00 до 12:00 часа. или както ви е удобно от 9:00 до 22:00 часа.

Цените в момента не са актуални! Всички цени подлежат на коментар след разговор по телефона и може да има разлика в ценообразуването на място. Тези правилата важат основно за „клиенти“ които спестяват информация по телефона за количества отпадък или мебели на адреса.

Нуждата от извозване за утилизация става все по-наложителна. Извозването на отпадъци се извършва, с контейнери, които се натоварват с отпадъци за утилизация – такава дейност извършват много фирми за хамалски услуги. Те извършват тази дейност, като съблюдават всички рамки на съществуващото законодателство и гарантират 100% оперативност при извозването на отпадъци от различно естество и обем.

Добър екип с камиони за извозване на битови отпадъци София

Изнасяне от етаж

Както споменахме извозването на отпадък се извършва контейнери, обема, на които варира от 8 до 40 кубични метра. В спектъра на техните услуги влизат строителни и битови отпадъци, които не зависимо от техните габаритни размери и сложности се натоварват за извозване. При това товарът ще бъде транспортиран само до специално оборудваните за това площадки, където отпадъка ще бъде утилизиран.

Извозване на боклук в София

За да се осигури превоза на битови и строителни отпадъци с големи габарити, следва да се използват специални контейнери. Високотехнологичното използване на подобни контейнери за отпадъци позволява да се решат много задачи на комуналните или частни служби. При това контейнерите имат няколко достойнства:

Фургони за извозване на отпадъци

– Малко тегло, което понижава натоварването на шасито на камиона и позволява натоварването на голямо количество отпадъци;

– Напълно устойчиви към механични повреди при натоварването на крупно габаритни товари;

– Издържат на влага и химични вещества, не подлежат на корозия;

Извозване на битови отпадъци София може да са примесени със строителни

Строителство, ремонт или реставрация на здание са начинания, които предизвикват един и същ проблем: наличие на тонове битов отпадък, изнасяне, на които се явява задача с повишена трудност. Тогава имате много изгоден вариант – да доверите извозването на битовия отпадък на професионалисти. Хамалите бързо и оперативно ще натоварят „вашия проблем“ – битовия отпадък и ще ви избавят от много технически и законодателни решения.

Имате търговска и бизнес част с офис непосредствено до жилището си и всеки ден се посещават от стотици хора, следствие, на което се натрупва приличен обем от битови отпадъци. Разбираемо е, че количеството отпадък ще трябва да бъде събран и изнесен от пределите на помещенията и извозен до специалните затова сметища. За да не стане проблем натрупването на битови отпадъци, следва своевременно да се обърнете към професионалисти, които бързо и качествено ще съберат и извозят битовите отпадъци на специализираните полигони извън града.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.