Платено извозване на отпадъциИзхвърляне на електроуреди

Изхвърляне на електроуреди и електроника

Изхвърляне на електроуреди в София за утилизация, като хладилници, перални, газови и електрически печки в наше време стана актуално. Затова много фирми ще ви представят такава услуга и то професионално.

ДЕПО.БГ събира и изнася електроуреди, бяла и черна техника, компютри и други метални отпадъци за утилизация. Всеки ден от 9:00 до 20:00 часа. мобилни групи с подходящ транспорт ще изнасят минимум шест електроуреда БЕЗПЛАТНО от дома или офиса.

За да спестят усилия на гражданите екипите ще изнасят директно от жилища и офиси без да е необходимо гражданите да ги изваждат от местата им. На тел: 0888 02 1111 се приемат заявки всеки ден за БЕЗПЛАТНО изнасяне на минимум  шест електроуреда.

При записването се уточняват приблизителни часове например: от 10:00 до 12:00 часа. или както ви е удобно от 9:00 до 22:00 часа.

Изнасяне на 6 електроуреда ВСЕКИ ДЕН БЕЗПЛАТНО!!!

Изнасяне на 5 електроуреда за 10 лв.

Изнасяне на 4 електроуреда за 20 лв.

Изнасяне на 3 електроуреда за 25 лв.

Изнасяне на 2 електроуредa за 30 лв.

Изнасяне на 1 електроуред за 40 лв.

Такива фирми не са магазин, където може да купите нова пералня, а са компании, създадени за това, да са в помощ на хора нуждаещи се да се отърват от стари битови уреди. Те легално, по всички правила на закона ще ви избавят, от старите излезли в негодност битови електроуреди.

Не е тайна, че битовата техника бързо остарява, чупи се и се нуждае от обновление. Но, след купуването на нова, съвременно и красиво устройство възниква проблема: а къде да приберем старото? Добре е, ако става на въпрос за счупен миксер или микровълнова. Но, когато е излязла от строя голяма битова техника, например, хладилник или пералня, печка или телевизор да се избавите лесно от тях се оказва не толкова проста задача. Освен това в София, не са толкова много районите, където можете да изхвърлите подобни уреди.

Освен това старите, безполезни и не естетични вещи заемат нужно пространство във вашия дом. Естествено, вие можете да се изпробвате да ги изнесете самостоятелно със свои сили, но тук възникват ред нюанси. На практика такива проблеми могат да възникнат и при изхвърляне на стари мебели и вещи.

Като първо, вие навярно не сте запознати с всички правила за безопасност, свързани с утилизацията на нефункциониращата битова техника. А между другото те са от огромно значение, защото при производството на повечето такива устройства се използват вредни за околната среда вещества. Ако стария си хладилник просто го оставите на сметището, където той ще бъде подложен на въздействието на слънце, дъжд и сняг, то здравето на хората, минаващи покрай него, ще бъде поставено в опасност. А, освен това за неправилното съхранение на подобни отпадъци вие можете да получите фиш за глоба.

Като второ, да предположим, че вие сте се запознали с правилата за утилизация на битова техника. Което означава: вие сте наясно затова, че е необходимо да има специален контейнер, който да не позволява на негодните прибори да замърсят околната среда. Такъв контейнер струва не малко пари, които вие навярно не желаете да загубите просто така, за да изхвърлите няколко негодни вещи.

Трето, даже ако сте научили правилата и наемете контейнер, то пред вас ще стои друг проблем, като извозването на старата техника до мястото за съхранение. За начало вие трябва да изнесете огромния и тежък хладилник или пералня от дома си и да го натоварите в транспортното средство. При това има вероятност, да се наложи да наемете транспорта. След това с камиона трябва да преминете по оживените софийски улици до полигона, където отново ще ви трябва физическа сила, за да го разтоварите.

Възниква въпроса: защо ви е нужно всичко това? Да губите толкова много сили и пари, за да изхвърлите една ненужна вещ? Това явно не е случая, когато свършвайки работата самостоятелно, ще ви излезе по-евтино. Затова най-разумното решение е да наемете професионалисти в тази област – фирма за хамалски услуги. Вие просто ще сключите договор с тях и всички гореописани проблеми ще бъдат решени от техните специалисти.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.