Изнасяне, изхвърляне, извозване и изземване на стари мебели в София и страната

Изнасяне и изхвърляне на стари мебели в София и страната можете да намерите в нашия сайт.

Процесът по транспортиране на мебели винаги е бил свързван с тежък физически труд, без значение състоянието на мебелите дали са нови или стари. Важното тук е не състоянието на мебелите, а техните размери и тегло.

Всеки човек независимо от възрастта си има нужда от обновяване на интериора вкъщи. Обикновено това е свързано с подновяване на старите мебели с нови. Възрастните хора често нямат възможност да вдигат тежки предмети и да ги преместват от едно място на друго.

Стари мебели или мебели, които са претърпяли дадени поражения, за да бъдат изхвърлени трябва да се транспортират до депо. Нашата фирма извършва дейността по изхвърляне на стари мебели до депо, като се заема изцяло с преместването, ангажирането на хора, които да извозят мебелите и съответно да ги изхвърлят.

Огромни секции, които са стояли цяла дълго време на определено място в дома Ви, а много искате да се отърнете от тях. Ние се заемаме с мисията да Ви отървем от старото и да поставим новото на негово място.

Разглобяване и счупване при необходимост на секции и гардероби се извършва от нас с внимание към дома Ви, за да не нанесем щети върху другите мебели.

Изнасяне, изхвърляне, извозване и изземване на стари мебели
Изнасяне, изхвърляне, извозване и изземване на стари мебели

Друго изключително важно за всеки Клиент е времето за изпълнение.

Често се случва наши клиенти да искат в един ден да се случи изхвърлянето, извозването и поставянето на новите мебели на мястото на старите. Важно е за нас да спазваме всеки уговорен час с ВАС!

Искате да се отървете от старите и ненужни мебели ? Ние сме подходящите хора за тази дейност !

Изхвърлянето на мебели се случва без изключения. Всяка мебел може да бъде изхвърлена и премахната без значение от това как е сглобена или къде се намира.

Освен мебели ние извършваме хамалски услуги по премахване на настилки, стени, лампи и други. Ако дадена мебел е прекалено голяма хамалите се заемат със задачата да разглобят или счупят мебелите.

Останалите мебели, който не е нужно да бъдат разглобявани без проблем се вдигат и изнасят на ръце до камион, който ще ги транспортира до депо.

Сред като помещението е почистено и пригодено за нанасяне на новите мебели, ние можем да Ви помогнем с пренасянето и разместването. Често възрастните хора остават сами, а децата им са далеч и изхвърлянето на старите мебели за тях е мисия невъзможна. Изхвърлянето се извършва на правилните места за тази цел.

Ние се съобразяваме и спазваме правилно изхвърлянето на боклуци в страната. Виждали сме къщи, които се затрупват от ненужни мебели.

Причината за това е, че тези мебели са доста тежки, а и собствениците не разполагат с подходящ автомобил с който да изхвърлят мебелите.

Ние разполагаме с набор от камиони, които могат да поберат голям обем от предмети, които да транспортираме до правилното място. С нормална лека кола хората не биха тръгнали да изхвърлят мебели, тъй като освен , че не биха се побрали, а и могат да направят щети по автомобила или да се счупи нещо. За нас няма значение на кой етаж се намират мебелите Ви.

Хамалските услуги могат да се извършват както в къща, така и в апартамент. Бригадата ще съдейства във всяка област от товарене до самото извозване и изхвърляне на стари мебели и електроуреди на регламентирани сметища ( депо ).

Избирайки услуга от фирма занимаваща се с хамалски услуги, вие получавате решение на проблемите с старите мебели, електроуреди и др.

Ние сме специалисти в изнасяне, изхвърляне, извозване и изземване на стари мебели. Доверете ни се !

Това, което гарантира нашата фирма са изключително кратки срокове и качествено обслужване. Нашите работници имат компетентно мнение, извършват професионална намеса и комплексно обслужване.

От тях може да получите информация съдействие за изхвърляне на стари мебели и електроуреди, както и за всяка друга наша услуга. Когато имате нужда от пренасяне на багаж, всякакви товари, от едно място на друго също може да използвате нашите услуги.

Предимство на нашата фрима по извозване на стари мебели в региона на столицата е, че познава всяка точка на града. Също така знае сметищата за законно депониране на отпадъци.

С наша помощ пестите ценно време. Получавате голяма физическа отмяна, имайки в предвид, че всяка мебел е тежка и много често изисква и демонтаж. Спестявате средства от наемане на друг вид транспорт, включително таксиметрови услуги.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.