Изхвърляне на стара мека мебел

Фирма „Depo.Bg“ предлага професионални услуги за изхвърляне на стара мека мебел и основно почистване на апартаменти в София. Работим бързо и ефективно, за да се отървете от ненужните мебели. Нашите момчета са опитни и знаят как да свършат работата без излишни главоболия.

Ръководство за изхвърляне на стара мека мебел

Как работим

Чудите се как да извозите стар гардероб безопасно? Фирмата ни за извозване разполага с екип от професионалисти. Хората за тази работа се справят бързо и ефективно. Извозваме мебелите с наши камиони и след това ги изхвърляме в депо за отпадъци. Ако има нужда, събираме дребните отпадъци в здрави чували и ги изнасяме пеша. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и товарим в камион. При нужда, помитаме и измиваме мястото, за да остане чисто.

Ръководство за изхвърляне на стара мека мебел

Демонтаж на мебелите. Първо, демонтираме старата мека мебел на по-малки части. Това улеснява изнасянето и извозването.

Изнасяне пеша. Изнасяме мебелите от вашия дом пеша, дори ако се намирате на висок етаж. Така се избягват излишни щети по стените и вратите.

Товарене на камиона. След като мебелите са изнесени, ги товарим в нашия камион. Това става внимателно и бързо, за да не губим време.

Извозване до депо. Когато камионът е натоварен, извозваме мебелите до депо за отпадъци. Там те се изхвърлят или рециклират според случая.

Почистване и дезинфекция. Ако има нужда, след изнасянето, помитаме и измиваме мястото. Това се прави, за да няма следи от прах или други замърсявания.

Заключение

Фирма „Depo.Bg“ предлага най-добрите услуги в София. Момчетата за извозване са професионалисти и работят бързо. Разчитайте на фирмата ни за всякакви нужди свързани с изхвърляне на стара мека мебел. Обадете се на телефон 0888 02 1111 и запазете удобен час за извозване. Работим в София и областта.

Ръководство за изхвърляне на стара мека мебел – ЧЗВ

Как става изхвърлянето на старата мека мебел?

Първо мебелите се демонтират на по-малки части. След това се изнасят пеша, дори и от висок етаж. Мебелите се товарят в камиона. Извозваме ги до депо за отпадъци. Накрая помещението се помита и измива.

Колко време отнема изхвърлянето на старата мека мебел?

Времето зависи от броя и размера на мебелите. Обикновено изхвърлянето на един гардероб отнема около час. Целият процес включва демонтаж, изнасяне, товарене и извозване. При по-големи обеми времето може да се увеличи.

Какво включва услугата?

Услугата включва демонтаж на мебелите на по-малки части. Изнасянето им пеша, товаренето в камиона и извозването до депо за отпадъци. Също така събираме дребните отпадъци в здрави чували. Накрая помитаме и измиваме помещението.

Как се определя цената за изхвърляне на стара мека мебел?

Цената зависи от броя и размера на мебелите. Включва разходите за демонтаж, изнасяне, товарене и извозване. Допълнителни такси може да има за почистване и дезинфекция. Цената се уточнява предварително. Работим в София и областта.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.