Какво предлагаме

Предлагаме извозване на шкафове и бяла техника в София. Работим бързо и професионално. Фирмата ни за извозване предлага цялостни решения. Няма нужда да се притеснявате за тежките и обемисти мебели. Изнасяме ги безопасно и ги извозваме до депо за отпадъци. Всичко става лесно и удобно за вас. При нужда предлагаме и ефективно почистване на апартамент. Ето какво трябва да знаете:

Какво трябва да знаете за изхвърляне на шкафове и бяла техника

Услуги

Фирмата ни за извозване на шкафове и бяла техника разполага с екип от опитни хамали. Хората за работа са обучени и знаят как да демонтират и изнесат мебелите. Извозваме стара и мека мебел, както и всякакви видове шкафове и бяла техника до депо. Товарим всичко в камиона и го транспортираме на сигурно място. При нужда, след изнасянето, помитаме и измиваме помещението. Всичко това е включено в услугата.

Какво трябва да знаете за изхвърляне на шкафове и бяла техника

Демонтаж на мебелите. Демонтираме шкафовете и бялата техника на по-малки части. Така става по-лесно изнасянето.

Изнасяне пеша. Изнасяме мебелите от дома ви пеша, дори ако сте на висок етаж. Всичко става внимателно и бързо.

Товарене на камиона. Товарим всички мебели в камиона. Готови сме да транспортираме до депото за отпадъци.

Извозване до депо. Извозваме всичко до депо за отпадъци. Там мебелите се изхвърлят или рециклират.

Почистване и дезинфекция. Ако има нужда, помитаме и измиваме помещението след изнасянето. Това гарантира, че няма да остане мръсно.

Телефонът за контакти с нас е 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Какво трябва да знаете за изхвърляне на шкафове и бяла техника – ЧЗВ

Как се изхвърлят шкафове и бяла техника?

Шкафовете и бялата техника се демонтират на по-малки части. След това се изнасят пеша, дори от висок етаж. Всичко се товаря в камион и се извозва до депо. При нужда, помещението се помита и измива. Целият процес е бърз и лесен.

Колко време отнема изхвърлянето на шкафове и бяла техника?

Времето зависи от броя и размера на мебелите. Обикновено процесът отнема няколко часа. Включва демонтаж, изнасяне, товарене и извозване. За големи обеми времето може да се увеличи. Работи се бързо и ефективно.

Какво включва услугата за изхвърляне на шкафове и бяла техника?

Услугата включва демонтаж на шкафовете и техниката. Изнасяне пеша, товарене в камион и извозване до депо. Събиране на дребни отпадъци в здрави чували. Помитане и измиване на помещението при нужда. Всичко е включено в услугата.

Как се определя цената за изхвърляне на шкафове и бяла техника?

Цената зависи от броя и размера на мебелите. Включва разходите за демонтаж, изнасяне, товарене и извозване. Допълнителни такси може да има за почистване и дезинфекция. Цената се уточнява предварително. Работи се в София и областта.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.