Извозване на стар гардероб

Фирмата ни предлага, както извозване на стар гардероб, така и извозване на стари дограми, заедно с много други услуги. Тук сме да ви помогнем бързо и лесно да се отървете от старите мебели. Предлагаме изгодни цени и професионално обслужване. Нашите хамали демонтират гардероба, изнасят го и го товарят в камион. Извозваме до депото, събираме дребните боклуци в чували. Помитаме и измиваме, когато е необходимо. За повече информация, обадете се на нашия телефон.

Най-добрите фирми за извозване на стар гардероб

Услуги

Фирмата ни разполага с опитни хамали. Демонтираме мебелите, за да ги изнесем лесно. Товарим гардероба и отпадъците в камиона. Извозваме всичко до депото за отпадъци и рециклиране. Помитаме и измиваме помещението при нужда. Работим бързо и качествено. За професионални услуги като бързо почистване на тавани, може да се доверите на нашите момчета.

Най-добрите фирми за извозване

Демонтиране на гардероба. Демонтираме стария гардероб, за да се изнесе лесно. Товарим го в камиона.

Изнасяне от висок етаж. Изнасяме гардероба пеша от висок етаж. Събираме дребните боклуци в здрави чували.

Почистване след изнасяне. Помитаме и измиваме помещението след изнасянето. Използваме подходящи препарати за дезинфекция.

Товарене и транспорт. Товарим всички отпадъци в камиона. Извозваме до депото за отпадъци.

Професионално обслужване. Хамалите ни са опитни и работят бързо. Гарантираме качествени услуги.

За повече информация и записване, обадете се на 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Най-добрите фирми за извозване на стар гардероб – ЧЗВ

Колко време отнема?

Извозването на стар гардероб зависи от размера му и достъпа до него. Средно отнема около час. Гардеробът се демонтира на място, товарим го в камион и го транспортираме до депо. Важно е да има удобен достъп до гардероба.

Какво включва услугата?

Услугата включва демонтаж на гардероба, товарене в камион и транспортиране до депо. Отпадъците се събират в здрави чували. Хамалите внимателно изнасят гардероба от помещението. Услугата е бърза и професионална.

Как се изчислява цената?

Цената се определя според обема и теглото на гардероба. Взема се предвид етажът на жилището и наличието на асансьор. Включени са транспортните разходи до депото. Важно е да се знае точният адрес и условията за достъп.

Какви са стъпките за извозване на стар гардероб?

Първо се свържете с фирмата за уговорка. Хамалите идват на място и демонтират гардероба. Товарим гардероба в камион и го транспортираме до депо. Всички отпадъци се събират в здрави чували. Извозването е бързо и безпроблемно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.