Изхвърляне на гарнитура

Чудите се как да изхвърлите стара холна гарнитура или как да извозите стара дограма в София? Търсите начин да се отървете от старата си холна гарнитура? Нашата фирма за извозване предлага всичко необходимо. Демонтираме гарнитурата, ако е нужно. Изнасяме всичко пеша от високите етажи. Товарим мебелите в камиона и ги извозваме до депо. Ако е нужно, дезинфекцираме помещенията след това. Разполагаме с професионален екип и изгодни цени.

Как да изхвърлите стара холна гарнитура

Услуги

Фирмата ни за извозване предлага различни услуги за вашата холна гарнитура и още много други, като например бързо изхвърляне на стара покъщина. Демонтираме мебелите, ако е нужно. Изнасяме всичко пеша, без значение от етажа. Товарим всичко в камион и извозваме до депо. Изхвърляме дребни отпадъци в здрави чували. Ако има нужда, дезинфекцираме помещенията. Фирмата ни за извозване гарантира бързо и ефикасно обслужване.

Как да изхвърлите стара холна гарнитура

Демонтаж на гарнитура. Ако гарнитурата е голяма, демонтираме я на място.

Събиране на отпадъци. Всички дребни отпадъци се събират в здрави чували.

Изнасяне пеша. Изнасяме всичко пеша, без значение от етажа.

Товарене в камион. Товарим всичко в камион за извозване.

Извозване до депо. Извозваме отпадъците до специализирано депо за рециклиране.

Обадете се на 0888 02 1111 за повече информация и запазване на час. Работим в София и областта.

Как да изхвърлите стара холна гарнитура – ЧЗВ

Как се извозва стара холна гарнитура?

Първо се свързвате с нас за уговорка. След това хамалите идват на адреса. Гарнитурата се разглобява ако е нужно. Частите се товарят в камион. Камионът кара до депо за отпадъци.

Каква е цената за извозване?

Цената зависи от размера на гарнитурата. Също и от етажа на който се намира. Може да има допълнителни такси за разглобяване. По телефона се уточняват всички детайли.

Колко време отнема услугата?

Времето зависи от сложността на задачата. Обикновено отнема няколко часа. Включва разглобяване товарене и транспорт. Времето се уточнява предварително. Важно е да се уговорите за удобен час.

Къде се изхвърля старата холна гарнитура?

Гарнитурата се кара до депо за отпадъци. Там се разглобява на части. Частите се сортират за рециклиране. Останалото се изхвърля според правилата. Всичко става по екологични стандарти.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.