Изхвърляне на покъщнина

Предлагаме изхвърляне на стара покъщнина, бързо почистване на апартамент в София и много други услуги. Търсите начин да се отървете от старата покъщнина? Фирмата ни за извозване предлага всичко необходимо. Разполагаме с хамали за демонтаж и изнасяне. Извозваме всичко до депо за безопасно изхвърляне. Можем и да почистим и дезинфекцираме след това. Възползвайте се от нашите услуги и се отървете от ненужното.

Подробно ръководство за изхвърляне на стара покъщнина

Услуги

Фирмата ни за извозване предлага различни услуги, като например събиране и извозване на стари дрехи и мебели от жилище. Демонтираме мебелите, ако е нужно. Изнасяме всичко пеша, без значение от етажа. Товарим всичко в камион и извозваме до депо. Изхвърляме дребни отпадъци в здрави чували. Ако има нужда, дезинфекцираме помещенията. Фирмата ни за извозване гарантира бързо и ефикасно обслужване.

Подробно ръководство за изхвърляне на стара покъщнина

Демонтаж на мебели. Ако мебелите са големи, демонтираме ги на място.

Събиране на отпадъци. Всички дребни отпадъци се събират в здрави чували.

Изнасяне пеша. Изнасяме всичко пеша, без значение от етажа.

Товарене в камион. Товарим всичко в камион за извозване.

Извозване до депо. Извозваме отпадъците до специализирано депо за рециклиране.

Обадете се на 0888 02 1111 за повече информация и запазване на час. Работим в София и областта.

Подробно ръководство за изхвърляне на стара покъщнина – ЧЗВ

Как се изхвърля стара покъщнина?

Демонтираме старите мебели на място. Събираме всички дребни отпадъци в здрави чували. Изнасяме мебелите пеша от високите етажи. Товарим всичко в камиона. Извозваме до депо за рециклиране.

Каква е цената за изхвърляне на стара покъщнина?

Цената зависи от количеството мебели и покъщнина. Включва демонтаж, изнасяне и извозване. Предлагаме изгодни цени за услугата. За точна цена се прави оглед. Винаги се предлага добра оферта.

Колко време отнема изхвърлянето на стара покъщнина?

Времето зависи от количеството мебели и покъщнина. Демонтажът може да отнеме няколко часа. Изнасянето и товаренето също отнемат време. Транспортът до депото е бърз. Работата се свършва в рамките на един ден.

Какво се случва с покъщнината след изхвърляне?

Покъщнината се транспортира до депо. Там се изхвърля или рециклира. Всички отпадъци се третират по екологичен начин. Депонирането е безопасно и отговаря на стандартите. Грижим се за природата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.