Начини

Има начин да се справиш със старите вещи. Става лесно и без много усилия. Нашата фирма идва на място и поема всичко. Изнасяме старите мебели, дрехи и боклуци и извършваме пълно почистване на апартамента при нужда. Извозваме ги до депо. Важно е да не се мъчиш сам. Свържи се с нас и всичко ще е наред.

Ръководство за изхвърляне на стари вещи от апартамент

Услуги

Предлагаме изнасяне на всякакви стари вещи, като например извозване на стара холна гарнитура. Нашите хамали работят бързо и качествено. Изхвърляме дрехи мебели и електроуреди. Събираме всичко в здрави чували. Товарим камиона и тръгваме. Извозваме всичко до депо за отпадъци. Изчистваме и дезинфекцираме ако е нужно.

Ръководство за изхвърляне на стари вещи от апартамент

Събиране на дребните боклуци. Всичко в здрави чували. Събираме и изнасяме пеша.

Разглобяване на мебелите. Разглобяваме ако е нужно.

Изнасяне на тежките неща. Нашите момчета са силни и опитни.

Товарене в камион. Товарим всичко внимателно.

Извозване до депо. Транспортираме всичко до депото за отпадъци.

Телефонът за контакти с нас е 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Ръководство за изхвърляне на стари вещи от апартамент – ЧЗВ

Колко време отнема изхвърлянето на стари вещи от апартамент?

Времето зависи от количеството и вида на вещите. Обикновено се справяме в рамките на няколко часа. Изнасянето и товаренето става бързо. След като камионът е натоварен всичко се извозва. Така работата е свършена навреме.

Какво включва услугата за изхвърляне на стари вещи?

Услугата включва демонтаж на мебелите. Изнасяне на вещите от апартамента до камиона. Товарене на всички отпадъци и транспорт до депото. Събиране на дребни отпадъци в чували. Изхвърляне и депониране на всички вещи.

Какви вещи могат да се изхвърлят?

Изхвърлят се всякакви стари мебели и вещи. Мебели, електроуреди, стари дрехи и други. Всичко, което вече не ви е нужно в апартамента. Големите вещи се демонтират и изнасят. Дребните отпадъци се събират в чували.

Как става изнасянето от висок етаж?

Изнасянето от висок етаж става внимателно и безопасно. Хамалите имат опит и знаят как да изнесат тежките вещи. Използват се здрави чували за дребните отпадъци. Всичко се товари в камиона и се извозва до депото. Изнасянето става по стълбите или с асансьора.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.