Бързо и лесно

Чудите се как да съберете стара офис техника и мебели или пък как да извършите основно почистване на апартамент в София? Трябва да махнете старите мебели и техника от офиса или да почистите апартамента си, но не знаете как? Нашата фирма Depo.Bg е тук да помогне. Точно знаем как да съберете стара офис техника и мебели. Момчетата от нашата фирма са готови да направят всичко по най-добрия начин.

Как да съберете стара офис техника и мебели

Какво правим

Depo.Bg се занимава не само с извозване и изхвърляне на стари офис мебели и техника, но и със събиране и изхвърляне на строителни отпадъци. Хората ни за тази работа са опитни и внимателни. Изнасяме мебелите и техниката от офиса, товарим ги в камиона и ги транспортираме до депо. Предлагаме конкурентни цени за извозване на старите вещи. Фирмата ни за извозване се грижи да остави мястото чисто и готово за нови мебели и техника. Демонтираме мебелите, ако е нужно, и събираме дребните отпадъци в здрави чували.

Как да съберете стара офис техника и мебели

  1. Демонтаж на мебелите. Ако мебелите са големи, ги разглобяваме на по-малки части, за да ги изнесем по-лесно. Това спестява време и усилия.
  2. Събиране на дребни отпадъци. Всички малки части и боклуци се събират в чували. Хората ни за събиране са бързи и сръчни.
  3. Изнасяне на отпадъците. Изнасяме всичко пеша, дори от висок етаж. Нашите момчета за изнасяне са силни и внимателни.
  4. Товарене в камиона. Всички стари мебели и техника се товарят в камион за боклук. Извозваме ги до депо за отпадъци.
  5. Почистване на мястото. След като всичко е изнесено, мястото се почиства основно. Понякога се налага и дезинфекция.

Обадете се на 0888 02 1111 и поръчайте услугата на Depo.Bg. Работим в София и областта, готови сме да помогнем веднага.

Как да съберете стара офис техника и мебели – ЧЗВ

Как да започна със събирането на старата офис техника и мебели?

Събери всички ненужни неща на едно място. Провери дали имаш работещи или повредени уреди. Раздели ги на групи – техника и мебели. Свържи се с фирма за извозване. Подготви нещата за товарене.

Какво да правя с работещата офис техника?

Ако техниката работи, можеш да я продадеш. Можеш също да я подариш на някой, който ще я използва. Много хора търсят евтина техника втора ръка. Фирмите за извозване могат да я транспортират. Така ще се освободиш от ненужното.

Как да подготвя офис мебелите за извозване?

Разглоби мебелите, ако е възможно. Събери всички части и ги опаковай. Увери се, че няма остри части, които могат да наранят. Подреди ги така, че да са лесни за товарене. Уведоми фирмата за извозване за броя и вида на мебелите.

Къде ще отидат изхвърлените неща?

Фирмата за извозване ги транспортира до специализирани депа. Там техниката и мебелите се рециклират. Това помага за опазването на околната среда. Нищо не се изхвърля без да се обработи. Това е най-добрият начин за справяне с отпадъците.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.