Извозване на отпадъци

„Depo.Bg“ предлага услуги за изхвърляне на стари вещи от мазета и тавани, както така и за бързо извозване на битови отпадъци. С нашите услуги всичко става лесно и бързо. Изхвърляме, извозваме и дезинфекцираме.

Подробно ръководство за изхвърляне на стари вещи от мазета и тавани

Какво правим?

Нашата фирма за извозване на отпадъци има опит и умения да се справи с всякакви стари вещи в мазета и тавани, дори и с изнасяне и извозване на строителен отпадък. Хората ни знаят точно какво да направят, за да се отървете от всичко ненужно. Изнасяме отпадъците пеша от висок етаж, товарим в камион и извозваме на депо. Събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме пеша. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук.

Подробно ръководство за изхвърляне на стари вещи от мазета и тавани

  1. Събиране на отпадъците. Нашите момчета събират всичко ненужно в здрави чували. Премахват всички дребни боклуци и ги подготвят за изнасяне.
  2. Изнасяне на отпадъците. След като всичко е събрано, нашите хамали за изнасяне на отпадъци започват да изнасят чувалите пеша до камиона. Няма нужда да се притеснявате за стълби или асансьори, всичко е под контрол.
  3. Товарене на камиона. Всички събрани отпадъци се товарят в камиона. Ние извозваме боклука бързо и ефективно.
  4. Дезинфекция и почистване. При необходимост извършваме дезинфекция и измиване с препарати. Това е важно, когато мястото е било замърсено или след инцидент.
  5. Извозване на депо. След като камионът е натоварен, отпадъците се транспортират до депо за рециклиране или изхвърляне. Нашата фирма за извозване на отпадъци се грижи за екологичното съобразяване на процеса.

Фирмата ни предлага изгодни условия и професионално изпълнение. „Depo.Bg“ е тук, за да ви помогне. Доверете се на опита и уменията на нашите хора за извозване и изхвърляне на ненужни вещи.

За контакти: 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Подробно ръководство за изхвърляне на стари вещи от мазета и тавани – ЧЗВ

Колко време отнема изхвърлянето на стари вещи от мазето или тавана?

Времето зависи от количеството на вещите и достъпа до помещението. Обикновено всичко става за един ден. Първо, събираме всички отпадъци в здрави чували. После ги изнасяме пеша до камиона и товарим. След това извозваме отпадъците до депо.

Каква е цената за изхвърляне на стари вещи от мазета и тавани?

Цената зависи от количеството и вида на отпадъците. Обикновено се плаща на кубичен метър. След събиране и изнасяне, товарим камиона и извозваме до депо. Цената включва и всички такси за депониране. За повече информация, обадете се.

Какво става с вещите след изхвърляне?

След изнасяне и товарене, всички отпадъци се извозват до депо. Там се сортират и рециклират, ако е възможно. Някои неща се унищожават по безопасен начин. Важно е да се спазват всички екологични норми. Така се гарантира безопасното изхвърляне на отпадъците.

Какви видове отпадъци се приемат?

Приемаме всякакви стари вещи от мазета и тавани. Може да са мебели, електроника, стари дрехи или други отпадъци. Всичко се събира в здрави чували и се изнася пеша. След това товарим камиона и извозваме до депо. Не приемаме опасни материали като химикали.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.