Бързо решение

Чудите се как да извозите отпадъци и изхвърлите мебели или пък как да извършите почистване и дезинфекция на апартамент след смъртен случай? Фирмата ни Depo.Bg се грижи за всичко. Търсите начин да се отървете от стари мебели и ненужни отпадъци? Екипът на Depo.Bg ще ви помогне.

Как да извозите отпадъци и изхвърляне на мебели

Какво предлагаме

Нашите хамали за извозване на отпадъци и изхвърляне на мебели са на разположение. Събираме дребните отпадъци в здрави чували и ги изнасяме пеша. Демонтираме мебелите, изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук. Помитаме и измиваме, когато е необходимо. Извозваме всичко до депото. Разполагаме с всичко нужно за работата. Изхвърляме стари вещи и отпадъци дори и от тавани и мазета.

Как да извозите отпадъци и изхвърлите мебели

  1. Събиране на отпадъците. Събираме дребните отпадъци в здрави наши чували. Изнасяме ги пеша от висок етаж.
  2. Демонтаж на мебели. Демонтираме мебелите, които трябва да бъдат изхвърлени. Изнасяме ги от жилището.
  3. Товарене на камиона. Товарим камиона с отпадъците и мебелите. След като е натоварен камиона, отпадъците се извозват до депото.
  4. Почистване на мястото. Помитаме и измиваме, ако има нужда от такова действие.
  5. Извозване до депо. Транспортираме всичко до депото за отпадъци и рециклиране.

Фирмата ни предлага изгодни условия и цени. Работим в София и областта. Свържете се с нас на 0888 02 1111 за повече информация и поръчки.

Как да извозите отпадъци и изхвърлите мебели – ЧЗВ

Как става извозването на отпадъци?

Извозването на отпадъци става лесно. Събираме дребните отпадъци в здрави чували. Демонтираме старите мебели и ги изнасяме. Товарим всичко в камиона. Извозваме до депото за отпадъци и рециклиране.

Какво се прави със старите мебели?

Старите мебели се демонтират и изнасят. Товарим ги в камиона. Извозваме ги до депото. Няма нужда от грижи. Всичко става бързо и лесно.

Колко време отнема извозването на отпадъци и мебели?

Времето зависи от количеството отпадъци и мебели. Събираме всичко в чували. Демонтираме мебелите и ги товарим в камиона. Извозваме до депото. Всичко се прави за кратко време.

Как се извършва почистването след извозване?

Помитаме и измиваме, ако има нужда. Всичко се събира в чували. Товарим камиона и извозваме до депото. Оставяме мястото чисто. Работим бързо и ефективно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.