Почистване след смърт и престой на труп в София

Професионално почистване след смърт и дълъг престой на труп. Извозване на отпадъци и стари мебели от много силно замърсени жилища. Изхвърляне на дребни отпадъци с чували за смет. Демонтаж на стари мебели, товарене и извозване до депо в София.

 • Почистване на едностаен апартамент от 80 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 350 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на двустаен апартамент от 120 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 450 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.
 • Почистване на тристаен апартамент от 150 лв. В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 550 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Фирма за почистване на силно замърсени домове е бригада която почиства след различни сцени. Когато избирате такава бригада е добре да съобразите дали тя е състрадателна и дискретна. Дали помогна на хората да се справят с последиците от травматични преживявания. Начинът фирмата да създаде екип от мотивирани и професионално обучени хора е начинът на мислене на всички служители.

Почистване след смърт и престой на труп

Почистване на силно замърсени жилища в София

Какви видове ситуации изискват специално почистване и услуги на фирма:

Почистване след смърт – такава може да е настъпила поради стечение на много и различни обстоятелства. Естеството на най-често срещани случай на смърт е – самотно живеещи лица; бедни и изоставени хора; забравени хора; бездомници; клошари, психично болни хора и много други.

Почистване на силно замърсено жилище

Почистване след смърт може да е в резултат на:

 • Убийства и самоубийство, след които дълго време не се знае. Когато започнат да се носят остри миризми на разлагащи се трупове, когато се появяват червеи и разливи от телесни течности, трябва да се почисти само от специализирана фирма;
 • В случай на необслужвана смърт, отстраняване на кръв, урина, разложена телесна маса и други, както и в резултат на някои промишлените аварии се изисква отстраняване на биологична опасност и саниране.
 • В случай на силно замърсени домове – става дума за клошарски апартаменти и къщи, които са затрупани с отпадъци от сметища и кофи за боклук. Често тези места наподобяват „гета“, подземия или дупки, в който живеят плъхове. Разликата обаче е, че е са обитавани от социално изоставени и занемарени хора.
Почистване след смърт в София

Когато хората са изправени пред почистване след травматична сцена на близки, роднини или съседи, те се обръщат към специализирани услуги за почистване, вместо да се опитват да почистят обекта сами.

Различни видове ситуации, които изискват специализирани услуги са:

 • Дълъг престой на човешки труп;
 • Престой на трупове на животни;
 • Развалени храни;
 • Фекалии по подове и стени;
 • Натрупани битови отпадъци;
 • Различни видове биологични зарази.

Почистване след смърт не прилича по нищо на друг тип почиствания на домове, апартаменти, къщи, нито на почистване на мазета и тавани. При почистване след смърт се изисква специално дезинфекциране с химикали, почистване на килими или премахване на мухъл. Много пъти се предприемат и кардинални мерки, като извозване и изхвърляне на всички стари предмети, мазни мебели, завивки и килими потънали в телесни течности на покойника. Това е така, защото подобна ситуация крие много реални рискове за здравето на обществото. Почистване след травма изисква протокол за безопасност към който техници се придържат по всяко време. Техниците работещи във фирма по почистване на силно замърсени домове носят лични предпазни средства, които да ги бранят от потенциални опасни предавани по кръвен път патогени и други телесни течности. Ако се налагат подобен тип услуги, не се колебайте да потърсите фирма за почистване след смърт в София и региона!

 ЧЗВ за почистване след смърт

Правите ли дезинфекция на жилище след смъртен случай в него?

Да, предлагаме първична, вторична и окончателна дезинфекция на апартаменти, къщи, офиси и други помещения. Работим с препарати с вирусоцидно и спороцидно действие.

Какво включват услугите по почистване след покойник в София?

Включваме пълен пакет услуги. Дезинфекция, разчистване, вторична дезинфекция, основно почистване и окончателна дезинфекция. След нас не остава и следа от случилото се в жилището. Предлагаме много приемливи цени за почистване на апартаменти в София.

Какви са цените за почистване след дълъг престой на труп?

Цените се определят спрямо сложността на изпълнение. Най-страшните случаи ги обработваме на цени от 80 до 120 лева.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.