Започваме

Подробно ръководство за изхвърляне на дограма и строителни отпадъци. Фирмата ни за Depo.Bg предлага професионални услуги за изхвърляне на всякакви отпадъци, предлагаме дори и почистване на дворове с извозване на храсти и боклуци. Товарим, извозваме и изхвърляме строителните материали. Работим с нашите хамали за да направим процеса лесен и бърз за вас.

Подробно ръководство за изхвърляне на дограма и строителни отпадъци

Нашите услуги

Предлагаме услуги за изхвърляне на дограма и строителни отпадъци. Имаме опитни момчета, които ще демонтират и изнесат всичко от вашия дом или офис. Събираме всички дребни отпадъци в здрави чували, които после товарим в камиона. Транспортираме ги до специализирани депа за рециклиране. Съвети за използване на товарен камион за извозване на боклуци.

Подробно ръководство за изхвърляне на дограма и строителни отпадъци

  1. Демонтаж на дограмата. Нашите хора ще разглобят старата дограма, без да повреждат околните стени и подове. Демонтираните части се сортират за по-лесно транспортиране.
  2. Изнасяне на отпадъците. Всички строителни отпадъци се събират в здрави чували. Нашите момчета ги изнасят пеша дори от високите етажи.
  3. Товарене в камиона. Чувалите и демонтираните части се товарят внимателно в камиона. Целта е бързо и безопасно извозване.
  4. Извозване до депо. Камионът транспортира отпадъците до специализирани депа за строителни материали. Изхвърляме всичко според екологичните норми.
  5. Почистване и дезинфекция. Ако има нужда, нашите момчета ще почистят и дезинфекцират мястото, където е била старата дограма.

Фирмата ни за изхвърляне на дограма и строителни отпадъци работи бързо и ефективно. Свържете се с нас на 0888 02 1111 за да уговорим подробностите. Работим в София и областта.

Подробно ръководство за изхвърляне на дограма и строителни отпадъци – ЧЗВ

Как се изхвърля стара дограма?

Старата дограма се демонтира внимателно. Всички части се събират в чували. Изнасят се пеша, дори от висок етаж. След това се товарят в камиона. Транспортират се до депо за рециклиране.

Какво включва услугата за изхвърляне на строителни отпадъци?

Услугата включва събиране на отпадъците в чували. Изнасяне на чувалите пеша до камиона. Товарене на отпадъците в камиона. Транспортиране до специализирано депо. При нужда се почиства и дезинфекцира.

Колко струва извозването на дограма и строителни отпадъци?

Цената зависи от количеството отпадъци. Включва демонтаж на дограма. Събиране и товарене на отпадъците. Транспорт до депо. За точна цена се прави оценка на място.

Какво се прави с отпадъците след като се извозят?

Отпадъците се транспортират до специализирани депа. Там се сортират за рециклиране. Металните части се отделят. Дървените и пластмасовите части също се сортират. Всичко се изхвърля според екологичните норми.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.