Почистване на клошарско жилище и дезинфекция в София

Почистване на клошарско жилище с хамалите от депото за отпадъци Депо.Бг. Извозване на отпадъци от клошарски апартамент, къща, гараж, таван или мазе дезинфекция против, ХИВ, Хепатит и други.

Цените за извозване на клошарски отпадъци.

Цени за извозване на отпадъци и стари мебели от клошар се определят спрямо спецификата на услугата.

Предлагаме много добри споразумения за цялостно почистване на жилища и извозване на стари мебели.

Почистване на клошарско жилище

Изхвърляне и демонтаж на стари мебели

Може и да ви звучи елементарно, но цялата дейност по изхвърляне и демонтаж на стари мебели не е никак проста работа. Както всичко останало, така и това си има своите тънкости и тайни. Ако ви се налага да го правите, доверете се на хамалите. Те са професионалисти и ще се справят блестящо.

Ако сте свикнали всичко да вършите сами, сега сигурно отново ще искате да заложите единствено на собствените си способности. Да започнем от самото начало.

Първо, мебелите са стари и болтовете и гайките им ще се развият трудно. Ще ви трябват подходящи инструменти, с които да правите това. След демонтирането на мебелите ще са ви необходими помощници, с които да изнесете всичко. Трябва да разполагате с подходящо транспортно средство, с което да транспортирате мебелите до депото за рециклиране на мебели. Не е позволено старите мебели да се изоставят край контейнерите за битови отпадъци или просто край пътя извън града. Това ще ви навлече куп неприятности. Ще ви наложат солена глоба заради нарушаване на закона.

За да избегнете всички тези неприятности и трудности, обадете се на хамалска бригада.

В последните години хамалските услуги станаха особено търсени заради качествената работа на хамалите и достъпните цени.

дите по телефона на избраната от вас хамалска бригада и да запишете час за посещение. Хамалите ще ви изпратят свой представител за предварителен безплатен оглед, който ще види на място колко са големи мебелите, какъв модел са и как може да стане въпросния демонтаж на стари мебели и какво място заемат. Това ще е достатъчно на хамалите да преценят от колко човека трябва да се състои екипа, с какво превозно средство трябва да дойдат, какви инструменти ще са им необходими и др. Ще могат да направят и точна калкулация за цената на услугата и след като уточните и тази подробност, можете да запишете деня и часа на посещението.

Хамалите ще са точни, бързи и много внимателни с интериора на вашия дом.

След като приключат с товаренето на камиона, хамалите ще се отправят към депото за утилизация, където ще оставят ненужните ви мебели. Всичко ще приключи за съвсем кратко време и няма да се налага да ангажирате никого с вашия проблем.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.