Платено извозване на отпадъци

Изкарване на стари електроуреди в София

Стария ви хладилник или развалената електрическа печка заемат място на терасата в очакване някой ден да ги закарате на сметището. Така могат да стоят с години на това място и да не предприемете нищо по въпроса. Затова решението е да се обадите на хамалска фирма за изкарване на стари електроуреди. Те имат опит в извозването на старите електроуреди- печки, перални, хладилници. Вие няма да се справите сами с пренасянето на тежките уреди. Ще губите време да търсите човек, който да ви помогне. Ще трябва да намерите и подходящ транспорт, защото всички изброени електроуреди са доста обемисти. Повечето от тях не могат да се поберат в лек автомобил.

Изнасяне на 6 големи електроуреда ВСЕКИ ДЕН БЕЗПЛАТНО!!!

Изнасяне на 5 електроуреда за 10 лв.

Изнасяне на 4 електроуреда за 20 лв.

Изнасяне на 3 електроуреда за 25 лв.

Изнасяне на 2 електроуредa за 30 лв.

Изнасяне на 1 електроуред за 40 лв.

изкарване на стари електроуреди в столицата

Ако се налага спешното им извозване от дома, вероятно ще намерите начин да ги закарате до сметището или пункта за събиране на метали. Това ще ви струва повече отколкото ще ви дадат при предаването в пункта. Услугата, която предлагат хамалските фирми в повечето случаи е безплатна или на символична цена. Често имат промоционални оферти за редовни клиенти или за изнасянето на по-голям брой уреди.

Начини за изкарване на стари електроуреди.

Трябва да знаете, че електроуредите не могат да бъдат оставени в обикновено сметище, защото се водят като опасни за околната среда. Има специализирани сметища или депа за бяла и черна техника, които осигуряват безопасната им утилизация. Често магазините за електроуреди имат изгодни оферти за хората, които оставят при тях старите си електроуреди и си купят нови. Целта е да не се замърсява околната среда и старите електроуреди да се утилизират на предназначените за това места.

Голяма част от фирмите, които се занимават с извозване и изхвърляне на електроуреди имат собствени депа за складиране и утилизиране на електроуредите.
Определено по-удобния вариант да се отървете от ненужната техника е да се обадите на специализираната фирма. Също може да наемете бус за да можете сами да транспортирате уредите до специализираните депа.

изкарване на електроуреди

От общината могат да ви наложат голяма глоба, ако оставите уред на произвола на съдбата на не регламентирано място. Не рискувайте с това, санкциите са много по- сурови от цената, която ще заплатите на специализираната фирма, която ще се заеме с вашите електроуреди. Хамалите ще дойдат на място, ще изнесат от дома ви ненужната техника, ще я натоварят на товарното превозно средство и ще я закарат до депото за утилизация. Хамалите са професионалисти, имат необходимите умения и познания как най- добре да се справят с тежестите и обема на електроуредите , които товарят и разтоварват. Не пренебрегвайте тази възможност и се обадете, за да заявите желанието си и да дадете точен адрес.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.