Платено извозване на отпадъци

Извозване на стари електроуреди София

ДЕПО.БГ събира и изнася електроуреди, бяла и черна техника, компютри и други метални отпадъци за утилизация. Всеки ден от 9:00 до 20:00 часа. мобилни групи с подходящ транспорт ще изнасят минимум шест електроуреда БЕЗПЛАТНО от дома или офиса.

За да спестят усилия на гражданите екипите ще изнасят директно от жилища и офиси без да е необходимо гражданите да ги изваждат от местата им. На тел: 0888 02 1111 се приемат заявки всеки ден за БЕЗПЛАТНО изнасяне на минимум  шест електроуреда.

При записването се уточняват приблизителни часове например: от 10:00 до 12:00 часа. или както ви е удобно от 9:00 до 22:00 часа.

Изнасяне на 6 електроуреда ВСЕКИ ДЕН БЕЗПЛАТНО!!!

Изнасяне на 5 електроуреда за 10 лв.

Изнасяне на 4 електроуреда за 20 лв.

Изнасяне на 3 електроуреда за 25 лв.

Изнасяне на 2 електроуредa за 30 лв.

Изнасяне на 1 електроуред за 40 лв.

Извозване на стари електроуреди София

Все повече станаха текущите кампании, за които шуми радио и телевизия. За почистване и изхвърляне на всякакви стари електроуреди в София има начини пригодени за всеки забързан, съвременен човек. Настана време и вие да организирате едно голямо почистване на дома от стари печки, телевизори и хладилници, събиращи прах по мазета и тавани. По възможно най-удобния начин за всеки гражданин, без да се замърсява околната среда и без дори да се налагат разходи.

С помощ и подкрепа от страна на фирма по хамалски дейности, може да съберете и предадете вашите отпадъци за оползотворяване на електро отпадъци.

За разделният начин на събиране вече знаят и малките деца. Учени още от началните групи в училище. За техните мами и татковци разделното събиране и оползотворяване на старо електрическо и всякакво електрнно оборудване е тема, която ще търпи своето развитие.

За всеки уред излязъл от употреба, може да стане част от целия поток отпадъци, а всички заедно да се генерират в бита и промишлеността. Като главна цел за тази организация стои въпроса по минимизираме възможността на вредните отпадъци да попаднат в депата. Този тип боклук се разгражда бавно и съдържа силно токсични вещества. Изхвърлянето му на нерегламентирани сметища, може да допринесе за сформиране на бъдещи тежки последици за околната среда. Важно е всеки съвестен гражданин да подходи с разбиране и отговорност към тези неща, а за целта да потърси компетентна намеса на фирми, които знаят какво гласи закона и съобразяват прецизно работата си по извозване на стари електроуреди София, съгласно изискванията му.

Къде отива след това отпадъка от изхвърлените електроуреди?

Той се преработва, преобразува се в суровина и се използва повторно под формата на нови части. В случаи, че преработен не може да се употребява, той бива унищожаван, за да бъдат сведени до минимум вредите за околната среда.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.