Меню Затваряне
Платено извозване на отпадъци

Извозване на стари електроуреди София

ДЕПО.БГ събира и изнася електроуреди, бяла и черна техника, компютри и други метални отпадъци за утилизация. Всеки ден от 9:00 до 20:00 часа. мобилни групи с подходящ транспорт ще изнасят минимум шест електроуреда БЕЗПЛАТНО от дома или офиса.

За да спестят усилия на гражданите екипите ще изнасят директно от жилища и офиси без да е необходимо гражданите да ги изваждат от местата им. На тел: 0888 02 1111 се приемат заявки всеки ден за БЕЗПЛАТНО изнасяне на минимум  шест електроуреда.

При записването се уточняват приблизителни часове например: от 10:00 до 12:00 часа. или както ви е удобно от 9:00 до 22:00 часа.

Изнасяне на 6 електроуреда ВСЕКИ ДЕН БЕЗПЛАТНО!!!

Изнасяне на 5 електроуреда за 10 лв.

Изнасяне на 4 електроуреда за 20 лв.

Изнасяне на 3 електроуреда за 25 лв.

Изнасяне на 2 електроуредa за 30 лв.

Изнасяне на 1 електроуред за 40 лв.

Извозване на стари електроуреди София

Все повече станаха текущите кампании, за които шуми радио и телевизия. За почистване и изхвърляне на всякакви стари електроуреди в София има начини пригодени за всеки забързан, съвременен човек. Настана време и вие да организирате едно голямо почистване на дома от стари печки, телевизори и хладилници, събиращи прах по мазета и тавани. По възможно най-удобния начин за всеки гражданин, без да се замърсява околната среда и без дори да се налагат разходи.

С помощ и подкрепа от страна на фирма по хамалски дейности, може да съберете и предадете вашите отпадъци за оползотворяване на електро отпадъци.

За разделният начин на събиране вече знаят и малките деца. Учени още от началните групи в училище. За техните мами и татковци разделното събиране и оползотворяване на старо електрическо и всякакво електрнно оборудване е тема, която ще търпи своето развитие.

За всеки уред излязъл от употреба, може да стане част от целия поток отпадъци, а всички заедно да се генерират в бита и промишлеността. Като главна цел за тази организация стои въпроса по минимизираме възможността на вредните отпадъци да попаднат в депата. Този тип боклук се разгражда бавно и съдържа силно токсични вещества. Изхвърлянето му на нерегламентирани сметища, може да допринесе за сформиране на бъдещи тежки последици за околната среда. Важно е всеки съвестен гражданин да подходи с разбиране и отговорност към тези неща, а за целта да потърси компетентна намеса на фирми, които знаят какво гласи закона и съобразяват прецизно работата си по извозване на стари електроуреди София, съгласно изискванията му.

Къде отива след това отпадъка от изхвърлените електроуреди?

Той се преработва, преобразува се в суровина и се използва повторно под формата на нови части. В случаи, че преработен не може да се употребява, той бива унищожаван, за да бъдат сведени до минимум вредите за околната среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.