Дезинфекция на жилище в София и страната

Дезинфекция на жилище и почистване на останки от дълъг престой на труп. Дезинфекция и почистване на фекални остатъци, кръв и урина.

Дезинфекция на апартамент

6 примера за биоразградими отпадъци  – почистване след смърт

Какво е биологично опасни? Терминът „биоразградим“ произхождащ от латинското ”Biohazard“ се отнася за всички биологични материали (микроорганизми, растения, животни или техните странични продукти), които представляват заплаха за здравето на живите организми. Потенциалните биологични опасности могат да бъдат намерени навсякъде – в работата, при личния лекар, у децата в класните стаи. И най-важното е, че с тях трябва да се работи с особено внимание.

Дезинфекция на жилище в София

Кои са някои от биоразградимите примери при дезинфекция на жилище? 

Човешка кръв и кръвни продукти. Това включва елементи, които са били замърсени с кръв и други телесни течности или тъкани, които съдържат види

ма кръв.

Животински отпадъци. Трупове на животни и части от тела или всякакъв постелъчен материал, използван от животни, които са известни с това да бъдат заразени с патогенни организми.

Човешките телесни течности. Спермата, гръбначно-мозъчната течност, плеврална течност, вагиналните секрети, перикардна течност, амниотична течност, слюнката и перитонеална течност.

Микробиологични отпадъци. Чести в лабораторни настройки, примери за микробиологични отпадъци, които включват образци на култури, за еднократни ястия, изхвърлени вируси, както и устройства, използвани за прехвърляне или смесени култури.

Патологични отпадъци. Нефиксирана човешка тъкан (без кожата), отпадъци биопсични материали и анатомични части от медицински процедури или аутопсии.

Острите предмети отпадъци. Игли, стъклени плочки и покривни стъкла, скалпели и IV тръби, както и прикрепена игла.

Почистване след труп

Нива на биоразградими отпадъци за безопасност при дезинфекция на жилище:

Има 4 нива на биологичните опасности, според Центъра за контрол на заболяванията:

Ниво 1: Средствата, които представляват минимална заплаха за хората и околната среда. Примерите включват бацилус субтилис и неаглерия грубери или Naegleria gruberi, което е вид Naegleria. Той е известен със способността си да се промени от амеба, в която липсва цитоплазмена на микротубулите цитоскелет, с камшичести, има сложен съства на микротубулите цитоскелет, включително камшичета. Тази “трансформация” включва де ново на Синтез на базалните органи (или центриола).

Ниво 2: Средствата, които могат да причинят тежки заболявания при хората и се предават чрез пряк контакт със заразени материали. Примерите включват ХИВ, хепатит В и салмонела.

Ниво 3: патогени, които могат да преминат във въздуха и да причинят сериозни заболявания. Примерите включват туберкулоза и Coxiella burnetii.

Ниво 4: патогени, които представляват висок риск от животозастрашаваща болест, за която няма лечение. Примерите включват вирус Ебола и Ласа вирус.

Ако откриете в свое лице симптоми с потенциално биологично опасни положения, рискът за здравето ви е прекалено голям или прекалено опасен, да се справяте сами. Обадете се на експерт.

Потърсете фирма за почистване. На място ще дойдат техници, които обработват следите от кръв и при специална санитарна обработка в продължение на хиляди микроби, замърсяващи сгради ще се справят с всички биоразградими отпадъци. Свържете се днес за повече информация.

 ЧЗВ за дезинфекция

Правите ли дезинфекция на жилище след смъртен случай в него?

Да, предлагаме първична, вторична и окончателна дезинфекция на апартаменти, къщи, офиси и други помещения. Работим с препарати с вирусоцидно и спороцидно действие. Почистваме огнището и всички опасни зони след смъртен случай и дълъг престой на труп в жилище.

Какво включват услугите по почистване след покойник в София?

Включваме пълен пакет услуги. Дезинфекция, разчистване, вторична дезинфекция, основно почистване и окончателна дезинфекция. След нас не остава и следа от случилото се в жилището.

Какви са цените за почистване след дълъг престой на труп?

Цените се определят спрямо сложността на изпълнение. Най-страшните случаи ги обработваме на цени от 80 до 120 лева.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.