Фирма за изнасяне на мебели и вещи от апартамент в София

Изнасяне на мебели и вещи от апартаментАко на вас ви предстои жилищно преместване, то по-добре решението на въпроса да бъде компания за хамалски услуги. Специалистите на такава компания разполагат с всички условия за качествен превоз на имуществото от дома ви. Те ще свършат всичко оптимално и в срок. Квалифицираната бригада от хамали, автопарк, разполагащ с избор на камиони за организиране по извозването на всички предмети и вещи.

Превозването на дома ви ще се осъществи по следния начин: след като пуснете вашата заявка ще трябва да предоставите списъка с мебели и вещи, които трябва да бъдат превозени. Мениджъра на компанията ще определи, колко ще е стойността на услугата спрямо обема на работа. Хамалите, които ще извършат преместването на дома ви, акуратно ще демонтират мебелите, грамотно ще изключат техниката, щателно ще опаковат и натоварят цялото домакинство. Ще доставят на място, имуществото ви, ще го натоварят, разтоварят, разопаковат, сглобят и поставят, където трябва. По ваше желание могат да го изхвърлят за утилизация. Те ще извършат извозването на старите мебели от дома ви бързо, внимателно и чисто.

Ако вие се затруднявате да оцените своето жилищно преместване, то само е нужно да кажете какво е количеството мебели, тогава в удобно за вас време ще дойде безплатен специалист, който визуално ще определи обема на работа, ще ви каже сумата, отчитайки всички ваши допълнителни желания. Практиката показва, че в повечето случаи окончателната стойност на преместването се определя още при първия телефонен разговор.

Вие можете да бъдете уверени: ако поверите работата на тези професионални хамали, то преместването ще отнеме минимум време, ще съхраните вашите нерви и ще икономисате средства. Съхранението на имуществото ви и внимателното отношение към вашите вещи, мебели и предмети ще бъде гарантирана от тях. Жилищното преместване, извършено чрез помощта на такава компания, ще бъде за вас практически не забелязано.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.