Меню Затваряне

Фирма за изнасяне на мебели и вещи от апартамент в София

Изнасяне на мебели и вещи от апартаментАко на вас ви предстои жилищно преместване, то по-добре решението на въпроса да бъде компания за хамалски услуги. Специалистите на такава компания разполагат с всички условия за качествен превоз на имуществото от дома ви. Те ще свършат всичко оптимално и в срок. Квалифицираната бригада от хамали, автопарк, разполагащ с избор на камиони за организиране по извозването на всички предмети и вещи.

Превозването на дома ви ще се осъществи по следния начин: след като пуснете вашата заявка ще трябва да предоставите списъка с мебели и вещи, които трябва да бъдат превозени. Мениджъра на компанията ще определи, колко ще е стойността на услугата спрямо обема на работа. Хамалите, които ще извършат преместването на дома ви, акуратно ще демонтират мебелите, грамотно ще изключат техниката, щателно ще опаковат и натоварят цялото домакинство. Ще доставят на място, имуществото ви, ще го натоварят, разтоварят, разопаковат, сглобят и поставят, където трябва. По ваше желание могат да го изхвърлят за утилизация. Те ще извършат извозването на старите мебели от дома ви бързо, внимателно и чисто.

Ако вие се затруднявате да оцените своето жилищно преместване, то само е нужно да кажете какво е количеството мебели, тогава в удобно за вас време ще дойде безплатен специалист, който визуално ще определи обема на работа, ще ви каже сумата, отчитайки всички ваши допълнителни желания. Практиката показва, че в повечето случаи окончателната стойност на преместването се определя още при първия телефонен разговор.

Вие можете да бъдете уверени: ако поверите работата на тези професионални хамали, то преместването ще отнеме минимум време, ще съхраните вашите нерви и ще икономисате средства. Съхранението на имуществото ви и внимателното отношение към вашите вещи, мебели и предмети ще бъде гарантирана от тях. Жилищното преместване, извършено чрез помощта на такава компания, ще бъде за вас практически не забелязано.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.