Нашите услуги

Търсиш лесен начин за изхвърляне на стари мебели от таван или бързо и ефикасно основно почистване на апартамент? Това е „Depo.Bg“! Предлагаме услуги за изхвърляне на стари мебели от таван. Имаме опит и знаем как да свършим работата бързо и ефективно.

Подробно ръководство за изхвърляне на стари мебели от таван

Какво предлагаме

Търсите бързо и безопасно изнасяне на боклуци от таван? Нашата фирма осигурява цялостно решение. Демонтираме старите мебели, изнасяме ги и ги товарим в камиона за боклук. Помитаме и измиваме с препарати, когато е необходимо. Работим внимателно, за да не оставяме бъркотия след себе си.

Подробно ръководство за изхвърляне на стари мебели от таван

  1. Демонтаж на мебели. Разглобяваме старите мебели на по-малки части, за да ги изнесем лесно.
  2. Изнасяне на мебелите. Нашите хамали за извозване внимателно изнасят мебелите пеша, дори от висок етаж.
  3. Товарене в камион. След като сме разглобили и изнесли мебелите, ги товарим в камиона за извозване до депо.
  4. Почистване на мястото. Събираме дребните отпадъци в чували и почистваме мястото, където са били мебелите.
  5. Извозване до депо. Камионът ни ги транспортира до депото за рециклиране.

Цените за извозване са изгодни. „Depo.Bg“ гарантира бързо и качествено обслужване. Ако имаш нужда от помощ за изхвърляне на стари мебели от таван, звънни на 0888 02 1111 и ще се погрижим за всичко! Работим в София и областта.

Подробно ръководство за изхвърляне на стари мебели от таван – ЧЗВ

Колко време отнема изхвърлянето на стари мебели от таван?

Времето зависи от количеството мебели и трудността на достъп до тавана. Средно отнема няколко часа. Включва разглобяване, изнасяне и товарене на мебелите. Работата се върши бързо и ефективно. След това мебелите се транспортират до депото.

Какви мебели могат да бъдат изхвърлени?

Изхвърлят се всякакви мебели – стари шкафове, легла, маси, столове. Демонтажът на по-големите мебели е включен. Дребните отпадъци се събират в чували. Всичко се товари в камиона. След това извозваме до депо за рециклиране.

Какво включва услугата?

Услугата включва демонтаж на мебелите, изнасяне пеша от висок етаж, товарене в камион. Събираме дребните отпадъци в здрави чували. Помитане и измиване, ако е необходимо. Транспортираме всичко до депото за отпадъци.

Колко струва услугата?

Цената зависи от количеството мебели и сложността на изнасяне. Включва всички услуги – демонтаж, изнасяне, товарене, транспорт. Предлагат се изгодни цени и качествено обслужване. За конкретна оферта се обади на посочения телефон. Работим в София и областта.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.