Изнасяне на боклуци

Нашата фирма Depo.Bg се специализира в изнасяне на боклуци от таван и извозване на мебели от адрес. Целта е лесно и бързо да се отървете от ненужните вещи на тавана. Извозваме всякакъв вид отпадъци от таваните, за да освободите място и да се радвате на чистота. Нашите хамали са опитни и ще се погрижат всичко да стане бързо и без усилия за вас.

Съвети за изнасяне на боклуци от таван

Услугите ни

Чудите се как да извозите отпадъци или как да изхвърлите стари мебели? Фирмата ни за изнасяне на боклуци предлага различни услуги за улеснение на клиентите. Извозваме отпадъци от високи етажи и товарим в камиони за боклук. Ако има мебели за демонтиране, демонтираме ги и изнасяме. Събираме дребните отпадъци в здрави чували и ги извозваме до депо. Когато е необходимо, помитаме и измиваме с препарати за пълна чистота.

Съвети за изнасяне на боклуци от таван

  1. Събиране на дребни отпадъци. Поставяме всичко в здрави чували, за да няма разпиляване. Извозваме ги пеша или с асансьор.
  2. Демонтаж на мебели. Ако има стари мебели, ги разглобяваме на части. Изнасяме ги и товарим на камиона.
  3. Изнасяне на отпадъци пеша от висок етаж. В случаите, когато няма асансьор, нашите момчета изнасят отпадъците пеша.
  4. Товарене и извозване на депо. Всичко се товари в камиона и извозваме до депо за отпадъци. Това включва и големи, и дребни боклуци.
  5. Помитане и измиване с препарати. Когато е необходимо, след изнасянето почистваме. Използваме качествени препарати за дезинфекция.

Контакти

Фирмата ни за изнасяне на боклуци работи в София и областта. За връзка с нас звъннете на 0888 02 1111.

Така осигуряваме бързо и качествено изнасяне на боклуци от вашия таван, като освобождаваме място и поддържаме чистота. Разчитайте на нашите професионалисти за всичко, свързано с извозване и изхвърляне на отпадъци.

Съвети за изнасяне на боклуци от таван – ЧЗВ

Колко време отнема изнасянето на боклуци от таван?

Времето зависи от количеството боклуци. Обикновено отнема няколко часа. Нашите момчета работят бързо и ефективно. Събираме всичко в чували и товарим камиона. Извозваме до депо веднага.

Как се изнасят големи мебели от таван?

Големите мебели се разглобяват на части. После се изнасят пеша или с асансьор. Товарим камиона с частите. Всички боклуци се депонират на специално място. Така процесът е лесен и бърз.

Какви отпадъци се събират?

Събират се всякакви отпадъци. Мебели, електроника и стари вещи. Всичко се слага в здрави чували. Демонтираме и по-големи предмети. Извозваме до депо.

Има ли нужда от почистване след изнасянето?

Понякога се налага почистване. Помитаме след изнасянето. Използваме препарати за дезинфекция. Това става бързо и ефективно. Така всичко е чисто след това.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.