Пръскане след смърт и престой на труп 0888 02 1111

Пръскане след смърт в София и дълъг престой на туп е професионална работа на ДЕПО.БГ София. Извозване на силно замърсени мебели до депо за отпадъци.  7 стъпки в премахването на миризма след смърт и разпад София. Отстраняването на странни миризми, особено от по-старите сгради и изоставени домове, може да се каже истинско предизвикателство. Такова просто отнема малко повече време и пари.

Пръскане след смърт в София

В няколко етапа помещенията обитавани от покойник могат да бъдат преобразени, като за целта се наема фирма по дезинфекция София.

Стъпка 1

Стари къщи или дом, където са живели възрастните хора, могат да имат странни миризми. Методът за отстраняването им може да варира в зависимост от тежестта на миризмите.

Стъпка 2

Започва се с лесните неща и работата по изнасяне на мебели. Цялостното почистване ще бъде първата стъпка. След изнасянето на такива се местят всички неща, които могат да пречат или крият риск да са замърсени. Сред тях може да има уреди, сувенири, дрехи. Места като бани, тоалетни и спалните помещения, които са били обитавани може да крият множество микроби, патогени на разлагащия се труп, ако е имало такъв. Всичко това може да е много опасна зона за обикновен и невъоръжен с подходящо облекло човек.

В най-добрия случай доброто почистване по премахване на миризми може да стане с професионален екип София.

Стъпка 3

Много често се пренебрегват и места, където пада най-голям трафик.

Това е антрето, заедно с килима. Те са сигурни места, където се натрупват всякакви миризми. Такива места задължително подлежат на изхвърляне на старите вещи, килими и пътеки и дезинфекция.

След като такава бъде направена, стените трябва да бъдат боядисани. Не забравяйте, че те също могат да държат миризми. Важна е също така промяната на филтрите и инсталиране на „ароматни“ филтърни ленти, които действително да са от полза в бъдеще.

Ако това не е достатъчно или ако къщата е стара, трябва да има отвори за почистване.

Стъпка 4

Ако горните методи за почистване не работят, а подмяната на килима и боята не помагат сами да се отървете от миризмите, то е време за „екстремните“ методи за отстраняване на миризмите.

Стъпка 5

Ако живеете в дома, може да се наложи да правите нещата по малко от време на време. Ако къщата наскоро е освободена, вашата работа ще бъде много по-лесна. При стара къща, изоставена или обитавана от стари хора покойница, вероятно ще се наложи да започнете постепенно и изхвърляне на всичко от нея. В това число мебели, шкафове, ремонт на стени, смяна на врати, дограма.

Дезинфекция след като е починал човек

Стъпка 6

След като интериорните стени са голи, може да наемете или да направите листата сам.

Докато сте в на място помислете и за актуализации на окабеляване, ВиК и размерите на помещенията и формите.

Дори ако сте закупили по-стар дом и има отблъскващи миризми на разпадане и гниене, може би е време да решите дали искате да ремоделирате и да живеете на това място. В такъв случай, непременно ще се нуждаете от почистваща и дезинфекцираща фирма, която работи със силни препарати.

Стъпка 7

Доброто почистване, заместващо всички килими, подовете в банята и кухнята, почистването на вентилационните отвори, освежаването със свежа боя, премахването на всички стари плочки в мокрите помещения може да помогне за цялостното отстраняване на всякакви нежелани миризми. Де-йонизаторът може да помогне с цигарения дим и миризмата на домашни любимци. Също така, не забравяйте, че понякога старите къщи миришат. Ако те са на възраст над 70 години, в тях може да има стари миризми на дървесина, мъртви миризми на животни, мухлясване / плесени. Направете каквото можете, за да премахнете миризмите и да опитате да покриете с боя, уплътнител или дезодорант. Неприятните миризми и мирис могат да бъдат елиминирани чрез фиксиране на източник и от  теч или влага, но най-опасни остават миризмите от разлагащи се телесни течности. Те съдържат патогенни и за тях е задължителна дезинфекцията. Късмет!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.