Меню Затваряне

Почистване след смърт и престой на труп в София 0888 02 1111

Професионално почистване след смърт и дълъг престой на труп. Извозване на отпадъци и стари мебели от много силно замърсени жилища. Изхвърляне на дребни отпадъци с чували за смет. Демонтаж на стари мебели, товарене и извозване до депо в София.

Почистване на едностаен апартамент от 80 до 100 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 250 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на двустаен апартамент от 120 до 160 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 250 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо за отпадъци.

Почистване на тристаен апартамент от 150 до 180 лв.

В цената са включени демонтаж на мебели, събиране на 250 чувала с битови отпадъци, изнасяне и транспорт до депо.

Фирма за почистване на силно замърсени домове е бригада която почиства след различни сцени. Когато избирате такава бригада е добре да съобразите дали тя е състрадателна и дискретна. Дали помогна на хората да се справят с последиците от травматични преживявания. Начинът фирмата да създаде екип от мотивирани и професионално обучени хора е начинът на мислене на всички служители.

Почистване след смърт и престой на труп

Почистване на силно замърсени жилища в София.

Какви видове ситуации изискват специално почистване и услуги на фирма:

Почистване след смърт – такава може да е настъпила поради стечение на много и различни обстоятелства. Естеството на най-често срещани случай на смърт е – самотно живеещи лица; бедни и изоставени хора; забравени хора; бездомници; клошари, психично болни хора и много други.

Почистване на силно замърсено жилище

Почистване след смърт може да е в резултат на:

Убийства и самоубийство, след които дълго време не се знае. Когато започнат да се носят остри миризми на разлагащи се трупове, когато се появяват червей и разливи от телесни течности, трябва да се почисти само от специализирана фирма;

В случай на необслужвана смърт, отстраняване на кръв, урина, разложена телесна маса и други, както и в резултат на някои промишлените аварии се изисква отстраняване на биологична опасност и саниране.

Почистване на силно замърсени домове – става дума за клошарски апартаменти и къщи, които са затрупани с отпадъци от сметища и кофи за боклук. Често тези места наподобяват „гета“, подземия или дупки, в който живеят плъхове. Разликата обаче е, че е са обитавани от социално изоставени и занемарени хора.

Почистване след смърт в София

Когато хората са изправени пред почистване след травматична сцена на близки, роднини или съседи, те се обръщат към специализирани услуги за почистване, вместо да се опитват да почистят обекта сами. Различни видове ситуации, които изискват професионални и специализирани услуги са:

Заразни дезинфекция заболяване.

Почистване след смърт не прилича по нищо на друг тип почиствания на домове, апартаменти, къщи, нито на почистване на мазета и тавани. При почистване след смърт се изисква специално дезинфекциране с химикали, почистване на килими или премахване на мухъл.Много пъти се предприемат и кардинални мерки, като извозване и изхвърляне на всички стари предмети, мазни мебели, завивки и килими потънали в телесни течности на покойника. Това е така, защото подобна ситуация крие много реални рискове за здравето на обществото. Почистване след травма изисква протокол за безопасност към който техници се придържат по всяко време. Техниците работещи във фирма по почистване на силно замърсени домове носят лични предпазни средства, които да ги бранят от потенциални опасни предавани по кръвен път патогени и други телесни течности. Ако се налагат подобен тип услуги, не се колебайте да потърсите фирма за почистване след смърт в София и региона!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.