Почистване и извозване от стара къща с двор София

Почистване и извозване от стара къща с двор

Не на всеки се отдава градинарската дейност, въпреки, че тя намира така много привърженици навсякъде. Много хора вземат стара къща с двор или вила в близки и по-далечни села с идеята да отглеждат там своята градинка, да направят прекрасно място за почивка през уикенда, където да се събират с приятели или да отглеждат оранжерии. Преди да се стигне до тези моменти, обаче, в повечето случаи старите къщи, които се продават са така занемарени, че от постройката са останали само руини, а двора е свърталище на всякакви влечуги.

Разбира се има и страхотно уредени имоти, които са като малки замъци, но там цените са непосилни за повечето българи.

В случаи, че и на вас се налага да се борите с картинката на стара къща от първия пример, то безспорно ще ви е нужна и чужда помощ.

До някъде и сами може да се справите с изнасяне на изгнили дънери, клони и окастряне на дървета, чиито клони се извиват около покрива и стените на къщата, но има неща, за които ще ви е нужна и чужда намеса. Така например в голяма част от случаите стари къщи с двор имат нужда от цялостен основен ремонт. В това число се отнасят смяна на керемиди, поставяне на гръмоотводи и раз пушване на отточни канали, до събаряне на стени и изграждане на нови. Ремонта на вилата, за която мечтаете може да отнеме много повече време, от това, което сте предполагали, а на всичкото отгоре да се наложи да теглите и кредит.

По отношение на изброените вече дейности – разчистване на двор, сваляне на керемиди, подмяна на тухли, прекарване на ВиК и електрически инсталации, къртене и разбиване на мазилки, събаряне на стени може да потърсите комплексно обслужване от фирма. Цените за цял пакет излизат много по-евтино, от колото поръчка поединично на всяка една от услугите.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.