Преместване или изхвърляне на стари мебели

Изхвърляне на стари мебели
Изхвърляне на стари мебели

Казват, че преместването от едно жилище в друго е равносилно на стихийно бедствие, но нека да разгледаме дали това е така? Пред вас се откриват нови хоризонти, нова работа, нови приятни запознанства и естествено, ново местожителство, което без съмнение трябва да бъде уютно и комфортно. За да може всичките ваши мечти да се осъществят с преместването на постоянното местожителство се подхожда сериозно и отговорно. Фирмата за хамалски услуги ще ви предложи своята квалифицирана помощ с ДЕПО за изхвърляне на стари мебели до сметище и извозване на багажа до новия адрес.
Първото, което е необходимо са определите товаро подемността на транспорта. Но, на неосведомените им е сложно обективно да определят обема на вещите, затова специалист от фирма за хамалски услуги предварително пристига до вашия дом и сам определя обема на ненужното ви имущество. След това, в зависимост от обема, вида се определя  нужното транспортно средство. Ако имате и строителен отпадък може да бъде съчетан с другите ненужни вещи и по преценка на служителя да бъдат доставени контейнери за строителни отпадъци.  Колко курса и  какво количество хамали ще са нужни?

Преместване на мебели
Преместване на мебели

С фирма за хамалски услуги можете да ползвате комплексен сървиз, в който влиза превоз до ново местожителство. При тази услуга за всичко се грижат представителите на компанията за хамалски услуги. Може да се договорите само за някои услуги, например: можете да поръчате демонтаж на мебели и камион, а в ролята на хамали могат да влязат ваши приятели и познати. Но имайте предвид, че професионалните хамали, това е надеждност и качество. Най-сложното при преместване е, разбира се опаковането на вещите. Преди да се натоварят вещите на камион трябва щателно да се опаковат. Опаковъчният материал се предоставя на клиента от фирмата за хамалски услуги. И тук имате няколко вида на избор. Грамотно и надеждно да опакова вашите вещи може само специалист, който притежава голям опит в тази област. Трябва да отбележим, че различните предмети е необходимо да се опаковат по-отделно, например: посудата се опакова с отчет на нейната чупливост, мебелите се опаковат, като се предвижда дългия път на превоз и така нататък. Освен това, преместването на ново място е прекрасен начин да се избавите от стари, ненужни вещи, които винаги ви е било жалко да изхвърлите. Може да ги дадете на хора, които се нуждаят от тях, така ще ви е леко на сърцето и ще имате чувство за изпълнен дълг. Фирмите за хамалски услуги са готови да ви предложат великолепно съотношение цена и качество. Техните мениджъри не завишават изкуствено цените, защото работят без посредници. Всеки техен клиент ще бъде удовлетворен от истинският професионализъм и качество на работа.
Защо мнозина предпочитат да се обръщат към фирма за хамалски услуги? Защото, само техните служители дават пълна гаранция за съхранение и цялост на цялото ваше имущество. Обръщайки се към фирма за хамалски услуги или депо за изхвърляне на стари мебели вие ще бъдете уверени и спокойни в това, че с вашето преместване ще се заемат професионалисти и всичко ще мине благополучно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.