Изнася стари мебели и обзавеждане в кратки срокове

Изнася стари мебели
Изнася стари мебели

Служили дълги години, всички мебели може да излязат в негодност. И тогава ние взимаме не лекото решение да се избавим от някога любимите, но станали ненужни стари вещи чрез ДЕПО за изнася стари мебели и обзавеждане. Утилизацията на ненужни мебели е необходим процес, с който се сблъсква голяма част от човечеството, но само фирмите за хамалски услуги извършват тази услуга грамотно и професионално.
Старите мебели не са битов отпадък, те се считат за едро габаритни отпадъци. Към такива параметри, като правило се отнасят и строителните отпадъци, утилизирането, на които също е сложно. Тяхното извозване при по-голям капацитет се осъществява с контейнери за стротелни отпадъци. Разбира се, мебелите може да оставите на улицата с надеждата да ги вземат «добри хора». Но, това ще бъде изключително некоректно към вашите съседи. Защото ако старите мебели са строителен отпадък, то за него се изисква особено разрешение, а за да го получите е нужно, като минимум няколко дни. Едва ли, ще искате да си обременявате ежедневието. Доста по-лесно е да се обърнете към фирма за хамалски услуги и да поръчате услугата «ДЕПО за изнася стари мебели и обзавеждане».
Специалистите от фирма за хамалски услуги с удоволствие ще ви избавят от излишните мебели и всички проблеми, възникващи с извозването им.
Обръщайки се към компания за хамалски услуги, вие ще получите квалифицирана и най-важното оперативна помощ от служителите. В уговореното време до вашия дом ще пристигне бригада от майстори, които при необходимост ще разглобят огромните мебели и ще ги натоварят на камиона. За да не се повредят другите мебели в дома ви, майсторите ще се заемат с разглобяването им на стълбищната площадка, но ако след тяхната работа остане някакъв отпадък те ще го съберат и изнесат, като съблюдават всички правила и техника за безопасност. Що се касае за заплащането на трудът им стойността предварително се договаря и зависи от обема работа. Вие не трябва в никакъв случай да се безпокоите относно работата на хамалите или тяхното количество, защото ще платите само сумата, която предварително сте договорили и то, след приключване на работата.

Изнася стари мебели и техника
Изнася стари мебели и техника

Това, което влиза в услугата «ДЕПО за изнася стари мебели и обзавеждане» включва и утилизация на всякакъв вид мека и корпусна мебел. Нейното тегло, габарити и размери се описват при съставяне на договор. Освен това, трябва да се отбележи на кой етаж се намира жилището и дали има асансьор в сградата. Също в договора се описват всички допълнителни услуги или желания на клиента. Обръщайки се към компания за хамалски услуги може да бъдете уверени, че всички ваши проблеми, свързани с утилизацията на ненужните мебели ще бъдат решени в най-кратки срокове.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.