Всекидневно извозване на битови отпадъци

Навярно малцина знаят, че фирмите за хамалски услуги оказват помощ при извозване на битови отпадъци от жилище с лекотоварни превози или с едротонажни машини в зависимост от отпадъка. За извозването на битови отпадъци хамалите използват най-съвременна техника и модерни транспортни средства. Съвременните отпадъчни сметовози имат висока степен на уплътнение, напълно са автоматизирани с кратък работен цикъл от 18-35 секунди, универсален подвижен механизъм за работа с контейнери 0,6 – 1,1 м3 и качествена пригодена работна зона. Всички едро тонажни машини са снабдени с възможност за натоварване на 8 м3 контейнери. Всичко това позволява да се проведе услугата извозване на битови отпадъци от жилище на качествено ново ниво и да се предостави на клиента гаранция за извозване на отпадъците в срок!

Изхвърляне на битови отпадъци
Изхвърляне на битови отпадъци

Фирмите за хамалски услуги закупуват цялата техника по специално предназначение, за всеки конкретен случаи се подбира шасито, машината и комплектацията на оборудването в зависимост от особеността на работата в региона, където се предполага, че ще се използва. Подобен подход позволява да се извърши работата по извозване на битовите отпадъци максимално оперативно и качествено заедно с конкурентните тарифи.

Услугата извозване на битови отпадъци от жилище включват в себе си цял комплекс от работа по събиране, натоварване, извозване, почистване, доставка и разтоварване на полигона. Извозването и разтоварването се извършва по строги правила за безопасност на лицензиран полигон или завод за рециклиране с предоставяне на цялата необходима отчетна документация. Услугата по извозване на отпадъци от жилище може да се окаже, както еднократна, така и периодична – по график, като в този случай стойността на извоза ще бъде по-ниска на 1 м3. Благодарение използването на най-съвременна техника, вие ще получите истинска качествена услуга.

Извозване на битови отпадъци
Извозване на битови отпадъци

Ако сте управител на производствена компания и също имате проблем с извозването на битови отпадъци, винаги можете да се обърнете към фирма за хамалски услуги. На место, служителите ще обсъдят с вас въпроса за решение на всички проблеми свързани с извозването на битови отпадъци и ще ви помогнат да оптимизирате разходите, като ви предложат конкурентна цена, защото от това зависи вашето решение за сътрудничество с тях. Услугата включва специалист — оценител на обема работа, която е безплатна и оценката се извършва в удобно за клиента време. Така, че специално за производствените компании хамалите безплатно предоставят контейнери за битови отпадъци, като гарантират тяхното обслужване предоставяйки отсрочка на плащането до 30 число на месеца (при строго съблюдаване на финансовите отчети от двете страни).

Техните специалисти ще съставят удобен график за извозването на битовите отпадъци, като се съобразят с желанията на клиента относно времето за извозване – имайте предвид, че хамалите работят 365 дни в годината и 24/7 в денонощието. В зависимост от обема и изискванията на клиента, хамалите ще поставят собствени контейнери за отпадъци пред сградата на клиента.
Нужно е да отбележим, че във фирмите за хамалски услуги има наличие на различна специална техника, което позволява на служителите им да се справят с абсолютно всякакви задачи и обеми при извозване на битови отпадъци от жилища. Те са готови да подходят комплексно към решение на задачите при извозване на отпадъци и работят с всички видове контейнери от 8 м3 до 10 м3. Хамалите имат възможност да извозят всякакъв вид строителни отпадъци, грунд и други боклуци, а клиента ще икономиса време, нерви и пари.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.