Демонтаж и изхвърляне на стари мебели и багаж

Изхвърляне на стари мебели и багажНе един път сте се сблъсквали с въпроса около местене на стари мебели и багаж, а сега предстои трайно преместване на покъщнината на друго място. Предлагаме ви няколко стъпки, в които да организирате бързо, лесно и безаварийно цялото пренасяне, наред с всичко може да направите и малко почистване от всичко ненужно.

С настаняването в нов дом, повечето хора са склонни да започнат ниво начало, с нови мебели. Идеята е добра, но не винаги имаме възможност да си позволим всичкия лукс и се налага да пренесем някои от старите мебели и багаж.

Организирането на „голямото местене“ започва с разпределяне на всички неща в дома. За да не настъпи хаос и объркване започнете подред стаите, като извадите всички дрехи, предмети, вещи от шкафове и гардероби. Отделете, тези, които смятате да ползвате и занапред и които идват с вас в новия дом. Подредете в чували и кашони, като за чупливите неща използвайте специално фолио за защита и на тях отредете специални места из между останалия багаж.

На второ място предвидете по-малки и по-големи мебели. Много от старото обзавеждане е износено и с него трябва да се подхожда внимателно. Има вратички с панти, плоскости и етажерки, стъклени вратички, полици и т.н., които могат да се наранят. Опаковайте и тях в предпазно фолио или заделете в по-големи кутии.

Когато сте готови с разпределянето на потребни и непотребни стари мебели и багаж, потърсете фирмата, която да извози всичко.

Изхвърляне на стари мебели и багаж от фирмата по хамалски услуги, която ще прекара нещата ви в новия дом е най-доброто решение. Ползвайки комплексни пакети от услуги може да спечелите само ползи като отстъпка в цената и други. Често фирмата по товарни и транспортни услуги предлага безплатно опаковане, демонтаж и т.н., а какво по-добро от това с един куршум да ударите два, че и повече заека.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.