Основни услуги

Предлагаме събиране и извозване на стари вещи, както така и почистване на клошарско жилище и дезинфекция в София. Фирмата ни Depo.Bg е тук да помогне с извозването на стари мебели и боклуци. Имаме опит и знаем как да направим това бързо и ефективно. Разполагаме с камиони и здрави чували, готови да поемат всякакъв товар.

Подробно ръководство за събиране и извозване на стари вещи

Какво предлагаме

Фирмата ни за извозване на стари вещи предлага различни услуги. Изнасяме стари мебели, електроуреди и всякакъв вид боклуци. Демонтираме големи мебели и ги товарим в камиона. Нашите момчета за извозване работят бързо и професионално. Събираме дребните отпадъци в здрави чували. Помитаме и измиваме при нужда. Съвети за изкупуване на стари мебели.

Подробно ръководство за събиране и извозване на стари вещи

  1. Демонтаж на мебели. Демонтираме старите мебели, за да ги изнесем по-лесно. Използваме инструменти и внимаваме да не повредим нищо.
  2. Изнасяне на боклуци. Изнасяме отпадъците пеша, ако е нужно, от висок етаж. Всякакъв вид боклук се товари в нашите камиони.
  3. Товарене на камиона. Всичко събрано се товари в камиона. Внимаваме да се използва максимално пространството.
  4. Извозване до депо. След като камионът е натоварен, извозваме боклуците до депото за отпадъци. Рециклираме всичко, което може да бъде рециклирано.
  5. Помитане и измиване. При нужда помитаме и измиваме помещението. Използваме препарати за дезинфекция и оставяме всичко чисто.

Телефон за контакти: 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Подробно ръководство за събиране и извозване на стари вещи – ЧЗВ

Как се извозват старите мебели?

Екипът демонтира големите мебели и ги изнася от помещението. Товари всичко в камион. Извозва ги до депо за отпадъци. Работи се бързо и ефективно. Помитаме и измиваме, ако е необходимо.

Какво става с боклуците?

Боклуците се събират в здрави чували. Изнасят се пеша, ако е нужно. Товари се в камиона. Извозва се до депо за отпадъци. Рециклираме всичко, което може да бъде рециклирано.

Какво включва услугата?

Услугата включва демонтаж на мебели. Изнасяне на боклуците пеша. Товарене и извозване до депо с камион. Помитане и измиване при нужда. Използваме препарати за дезинфекция.

Какви боклуци се извозват?

Извозват се всякакви стари мебели. Електроуреди и дребни отпадъци. Товари се в здрави чували и камион. Работи се бързо и професионално. Рециклираме всичко, което може да бъде рециклирано.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.