Почистване на домове – изхвърляне на стари и ненужни мебели

Почистване на домове – изхвърляне на стари мебели можете да поръчате от нас!

Почистване на домове

Почистване на домове в София и на територията на страната е една от най-търсените услуги, които предлагаме. Забързаното ежедневие на българина не му позволява да си губи времето с почистване. Кариерата доста често кара хората да забравят за важни неща като приятели и семейство, затова оставете на нас да почистим със старание и професионално отношение всеки детайл от Вашия дом.

Почистването може да бъде крайно досадно действие за Вас, затова ние извършваме услугата почистване на домове освен в град София и във всеки друг град от страната. Ние почистваме там, където ще е трудно на всички останали. Нашата фирма може да превърна помещение, което е било в пълен безпорядък в перфектното място за живеене. Ние не сме типичната почистваща фирма. Ние почистваме на места, които са крайно замърсени или до такава степен занемарени, че да е неприятно за всяка друга почистваща фирма да се заеме с този обект.

Почистване след смърт на Ваш близък или домашен любимец. Това е гледка, на която не всеки би могъл да издържи. Ние почистваме, дезинфекцираме и свеждаме помещението до приятно място за живеене. Ние заличаваме неприятните следи или лошите спомени. Често домашните любимци правят страхотен безпорядък у дома. Услугата почистване е свързана и с другите услуги, които предлагаме – превоз на ненужни вещи до депо и почистване на дворни пространства, тъй като ако е необходимо някое от тези други услуги те също могат да бъдат извършени. С други думи нашата фирма не само може да почиства дома Ви, но и да Ви отърве от ненужните вещи.

Домът е мястото, където трябва да се чувствате уютно. Старите мебели са Ви омръзнали или Ви напомнят за неприятни събития. Ние можем бързо и лесно да извършим услугата по извозване и премахване на стари мебели. Направете Вашия дом по-красив, като премахнете ненужните мебели! Изхвърляне на стари и ненужни мебели се случва по-лесно, когато имате, на кого да разчитате, не се превръщайте във вехтомани!

Почистване на дворни пространства

Една друга услуга, която предлагаме е почистване на дворни пространства. Тази услуга изисква извозване на ненужни и стари мебели, за да освободи място за озеленяване на дворното място. Много често почистването на дворни пространства се прави непрофесионално и през пръсти, ние сме тук , за да премахнем и извозим камъни, пирони, изоставени боклуци и всякакви материали, на които мястото не е там. Случвало Ви се е да искате да закупите нова къща с двор, но дворът е в окаяно състояние и тревните площи са стигнали до невероятни размери. Ние можем да Ви помогнем, като почистим двора, за да се чувствате добре в своя нов дом.

Услугата извозване на отпадъци е силно предпочитана както от частни лица, така и от фирми, които искат да се оттърват от ненужни материали. Ние можем да Ви помогнем с целия процес по пренасяне, натоварване и извозване на отпадъците. Ние знаем правилното място, където можем да изхвърлим ненужни мебели, електроуреди и отпадъци. Извозването до депо е мястото, където трябва да бъдат изхвърлени старите Ви вещи. Ние напълно се ангажираме със събиране и изхвърляне на стари вещи и мебели без Вашата намеса. Попадали сме на всякакви ситуации и знаем как да се заемем с разчистването и решението на проблема. Двор, който се е превърнал в килер. Набор от ненужни вещи на човек, който вече не живее в този дом.

Цялото дворно пространство е затрупано от гардероби, неработещи уреди като печки, перални и други. Тези вещи често са трудно преносими, затова ние можем лесно да ги транспортираме до Депо без да е нужна Вашата намеса. Силно занемарени дворове, в които е живяла някоя баба на застаряваща възраст. Случвало се е, да попаднем на двор, който е обрасъл до прозорците на къщата с всякаква растителност. Дървета, които заемат голяма част от дворното пространство и скриват красиви гледки, лесно могат да бъдат премахнати, за да изглежда Вашия двор така както искате.

Нашата фирма прави и дребни разчиствания на дворни пространства. Ако сте правили ремонт на къщата и в двора са останали доста строителни материали, ние сме фирмата, която да се заеме с стриктно почистване на всеки строителен материал – камъни, пирони, видии и други. Разчистване на дворни пространства с животински постройки към тях. След почистване на нашата фирма не остава и следа и никой не би предположил какво е имало преди в двора Ви.

Изхвърляне на стари и ненужни мебели

Изхвърлянето на тежки мебели, които също така не се разглобяват е трудна и досадна дейност. Наша задача е да намерим решение как лесно и бързо да изнесем ненужните вещи от Вашата къща или апартамент. Ние не сме типичната почистваща фирма, защото правим много повече от почистване. Ние почистваме там, където за другите би било непосилна задача. Почистване на силно замърсени жилища и почистване след домашни животни е услуга, която не всяка почистваща фирма би предложила. Ние можем да предложим изхвърляне на стари уреди като печки, перални, хладилници и други неработещи уреди, които да транспортираме до Депо.

Често, за да бъде изхвърлен даден уред трябва да се извърши къртене на самото място. Ние можем да премахнем стари настилки, стари осветителни тела. Заличаване на цяла постройка, която е била част от дворно пространство, заедно с вещите с нея. Ако къщата, която е обект на работа, притежава голям набор от дребни вещи, като : играчки за малки деца, лъжици, вилици и други кухненски способия и човешки принадлежности, ние можем да се заемем с тяхното бързо изхвърляне. Ако обектът има килими върху подовата настилка, те могат да бъдат почистени и изпрани или изхвърлени, ако това е необходимо.

Старите секции, които са с доста прегради и шкафове изискват доста време, за да бъдат разглобени преди да бъдат изхвърлени. Всяка секция, гардероб, скринове, шкафове са лесни за изхвърляне или разглобяване с нашата фирма.

Изберете Depo.bg ние ще Ви отървем от ненужното и ще почистим, така че да се чувствате уютно у дома.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.