Почистване на домове цени за София 0888 02 1111

Почистване на домове е услуга която отговаря на въпроса – Как да се отървем от ненужните боклуци в София. Притежаването на дом в София обикновено означава струпване на предмети. С течение на времето, тези ценни вещи могат да се превърнат в боклуци, когато те са поставени на склад или не се използват вече. Фирма за изхвърляне създава условия и правят дома ви чист. От изхвърляне на боклуци от таванско помещение и мазе, тук са и някои съвети за това как да станете бог на вътрешното оформяне или/и да получите дом чист и спретнат отново.

Видове почистване на домове в София

Почистване на домове

Кухня

–     Всички шкафове и чекмеджета в дома могат да заблестят от чистота. Изхвърлете всички елементи, които са счупени, повредени или остарели. Заменете всичко по един подреден начин.

–    Изпразнете хладилника и фризера и се отървете от всичко, което е минало датата на изтичането му. Почистете хладилника и фризера старателно, преди да поставите всичко обратно.

Баня

–    Изпразнете всички шкафове. Проверете лекарства и се отървете от всичко, което не е актуално. Изхвърлете празни или почти празни шампоан и сапун, бутилки от препарати и пр.

Почистване на мизерияДневна

–     Организирайте или рециклирайте всички списания на масичката за кафе.

–     Извадете всичко, което не е нормално да се държи в салона.

–    Проверете под дивана, възглавници, мебели и всеки неоправдан боклук.

–     Минете DVD-та, видео и книги, за да се видите дали има някой, който иска да дарите или да се отървете от такива, ако са повредени.

Спалня

–     Изпразнете чекмеджета и гардероби. Минете през дрехите си внимателно и решите какво искате да запазите и какво можете да дарите или изхвърлите. Един добър начин да направите това е чрез поставяне на дрехите обратно по закачалки за дрехи. Всеки път, когато използвате такива елементи с поставяне на закачалка. Когато всичко е подредено в гардероба лесно ще видите кои дрехи носите редовно. Ако те не са били носени в продължение на повече от шест месеца е добра идея да ги дарите.

Пералня

–     Проверете складовите площи за празни бутилки детергенти.

–    Сменете почистващите уреди. Като бърсалки или метли, ако те са протрити или повредени.

След като сте преминали всичките стаи в дома и сте отстранили всички ненужни боклуци, ще бъдете поставени сред огромна купчина. Има няколко възможности за това, което можете да правите с тази купчина боклуци. Те включват:

Дарение за благотворителност

  1. Даренията за благотворителност са елементите, които все още са в добро и във функциониращи състояния. Повечето благотворителни и втора ръка магазини приемат дарения на дрехи, играчки, книги и спортно оборудване.

Разпродажба

  1. Има много хора, които организират разпродажба в гараж, за да опитате и вие не е необходим непосилен труд. Човек никога не знае какво има на боклука може да бъде боклук за един, а за друг истинско съкровище.

Фирма за почистване на домове

  1. Наемете на професионалисти за отстраняване на боклук. Наемане на услуги по изхвърляне е чудесен начин за ефективното премахване на всичките боклуци, особено ако има големи или обемисти мебели. Наемането на професионални услуги в дома по освобождаване от стари мебели, непотребни вещи, изхвърляне на строителни отпадъци и други означава, че няма да се налага да се притеснявате за рециклирането на всичко това. При наемане на професионален сервиз, не забравяйте да се свържете с няколко фирми, за да получите най-добрата цена, както и цялата информация, от която се нуждаете по дадена услуга.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.