Какво ще правите със старите си мебели?

Какво ще правите със старите си мебелиНа въпроса „Какво правите със старите мебели“ повечето от хората биха дали многозначни отговори. Така например едни от тези мебели могат да се използват за други неща, т.т. да станат многофункционални или да сменят предназначението си. Например ако старите кухненски шкафове не вършат работа в дома и за целта, за която са взети, може да ги монтирате в гаража или в мазето. В тях ще се помещават много вещи и всякакви „джунджурийки“, които и без друго създават хаоса в тези помещения.

Друг вариант е да ги подарите на някого, да разпитате приятели или познати за места, където може да направите дарение на стари мебели или да прегледате обявите в някой местен вестник. Често дори там и днес, колкото и правдоподобно да звучи на много, има хора, пускат обяви в секция „Търся“ или „Продавам“ и обявяват това, от което имат или нямат нужда.

Друг вариант на частно дарение е да проучите за институции, организации в населеното място, където се приемат дарителски неща. Често тези организации са по някоя програма от ЕС и работят на едно със Социални грижи и други частни учреждения и приемат спонсорства, дарения и т.н.

Какво да правите със старите мебели, щом вече имате нови такива. Преди да поръчате новото обзавеждане не решихте въпроса, а сега сте като затрупани от дублиращи се мебели. Има един бърз и модерен начини и той е позвъняване във фирма по хамалски работи. От там могат да предложат най-практичното решение. За целта от вас е нужно само обаждане и заявка, диспетчъра записва поръчката и уточнява подробностите. В уговорения ден на място пристига екип от няколко души, които изнасят, товарят и извозват. Чиста работа, вие не се ангажирате с нищо около изхвърляне на старата мебел и покъщнина, а и вече е крайно време да се порадвате на комфорта в новия дом.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.