Извозване на мебели

Как да извозите стари мебели до сметище? Depo.Bg предлага лесно и бързо решение за извозване на стари мебели до сметище. Нашата фирма за извозване на отпадъци разполага с екип от професионалисти, които ще се погрижат за всичко. Имаме голям набор от услуги, като например ефективно почистване и дезинфекциране на клошарско жилище. Работим в София и околността.

Как да извозите стари мебели до сметище

Услуги

Искате да изнесете стара трапезна маса лесно, бързо и безопасно? Depo.Bg разполага с екип от опитни хамали за изнасяне и извозване на мебели. Първо, демонтираме мебелите, ако е необходимо, за да ги изнесем лесно. Изнасяме мебелите пеша от висок етаж, ако няма асансьор. Товарим мебелите в нашия камион за боклук и ги извозваме до депо. Събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме пеша.

Как да извозите стари мебели до сметище

  1. Демонтаж на мебелите. Разглобяваме мебелите на части за по-лесно изнасяне.
  2. Изнасяне на мебелите. Нашите момчета за изнасяне на мебели ги изнасят пеша от висок етаж.
  3. Товарене в камиона. Товарим мебелите в нашия камион за боклук.
  4. Извозване до сметище. Извозваме натоварените мебели до депо за отпадъци.
  5. Дезинфекция при нужда. При особени случаи дезинфекцираме мястото, където са били мебелите.

Фирмата ни за извозване предлага тези услуги на изгодни цени. Нашите хамали за извозване ще се погрижат за всичко бързо и безпроблемно. Свържете се с нас на 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Как да извозите стари мебели до сметище – ЧЗВ

Колко струва извозването на стари мебели до сметище?

Цената зависи от количеството и вида на мебелите. Дава се ориентировъчна цена след разговор. Точната цена се уточнява след оглед. Работи се с изгодни цени за клиента. Винаги се старае да се предложи най-доброто.

Какво включва услугата за извозване на стари мебели до сметище?

Услугата включва демонтаж на мебелите, ако е необходимо. Изнасят се мебелите пеша от висок етаж. Товарят се в камиона за боклук. Извозват се до депо за отпадъци. При нужда се дезинфекцира помещението.

Колко време отнема извозването на стари мебели до сметище?

Времето зависи от количеството мебели и достъпа до тях. Обикновено се работи бързо и ефективно. Изнасянето и товаренето става за няколко часа. Извозването до депо също е бързо. Стремежът е всичко да става в рамките на деня.

Кои мебели могат да се извозят до сметище?

Могат да се извозят всякакви стари мебели. Включват се гардероби, легла, дивани и столове. Всички мебели се демонтират и товарят. Работи се с всякакви размери и видове мебели. Няма ограничение за количеството.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.