Как да извозите ненужни вещи

Фирмата ни „Depo.Bg“ е тук, за да помогне да извозите ненужни вещи и не само, извършваме и извозване и изхвърляне на строителни отпадъци. Имаме екип от професионалисти, които ще направят всичко вместо вас – лесно и бързо.

Как да извозите ненужни вещи

Услугите ни

Чудите се как да извозите строителни отпадъци? Нашата фирма за извозване на отпадъци работи с цел да улесни живота ви. Когато имате ненужни мебели, стари уреди или каквито и да е други боклуци, „Depo.Bg“ ще ги изнесе и изхвърли. Хора за извозване идват на място, събират отпадъците в здрави чували и ги товарят на камиона. Ако има нужда, нашите момчета за почистване помитат и измиват с препарати.

Как да извозите ненужни вещи

  1. Обаждате се на телефон 0888 02 1111. Номерът е активен и готов да приеме вашето обаждане. Оставяте адреса и час, който ви е удобен.
  2. Нашите хамали за изнасяне на отпадъци идват на място. Събират всичко в здрави чували, демонтират мебелите и ги товарят на камиона. Всичко става бързо и безпроблемно.
  3. Извозваме отпадъците до депото. Камионът се натоварва и транспортира всичко до определеното депо за отпадъци.
  4. Почистваме след изнасянето. Ако е необходимо, нашите момчета помитат и измиват с препарати.
  5. Работим на достъпни цени. Фирмата ни за извозване на отпадъци предлага конкурентни цени за услугите си.

Телефонът за контакти с нас е 0888 02 1111. Работим в София и областта. Свържете се с нас и се отървете от ненужните вещи лесно и бързо.

Как да извозите ненужни вещи – ЧЗВ

Какви вещи могат да се извозват?

Всички стари мебели, уреди и други ненужни неща могат да се извозват. Нашите хора идват, събират ги в чували и товарят на камиона. Мебелите се демонтират на място. После всичко се транспортира до депото. Ако е нужно, почистваме след изнасянето.

Колко струва извозването на ненужни вещи?

Цените зависят от количеството вещи и услугите, които ще се ползват. Има различни варианти за пакети. Всичко се уточнява при обаждане. Цените са достъпни за всички. Предлагаме отстъпки за големи количества.

Как става самото извозване на вещи?

Първо, хората ни идват на място и събират всичко в здрави чували. Мебелите се демонтират и товарят на камиона. Камионът се натоварва и отпадъците се транспортират до депото. След това, ако е нужно, почистваме. Всичко се прави бързо и лесно.

Кога може да се извозят ненужни вещи?

Извозването може да стане по всяко време, когато ви е удобно. Има възможност за бърза реакция. Работим и през уикендите. Просто уточнете деня и часа. Хората ни ще дойдат навреме.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.