Лесно и удобно

Ако се чудите как да изнесете стари мебели пеша без асансьор или пък как безопасно да изхвърлите строителни материали, значи сте на правилното място. Фирма „Depo.Bg“ предлага професионални услуги за извозване. Нашите хамали се справят с всякакви предизвикателства, свързани с пренасяне на тежки и обемисти мебели по стълбите.

Как да изнесете стари мебели пеша без асансьор

Какво правим

„Depo.Bg“ разполага с екип от професионалисти, които се справят с изнасянето на всякакви мебели и отпадъци. Когато се нуждаете от помощ за пренасяне на стари мебели, нашите момчета са тук за вас. Изнасяме мебелите пеша, товарим ги в камион и извозваме до депо за отпадъци. Събираме дребните отпадъци в здрави чували и ги изнасяме. Демонтираме мебелите на място, ако е нужно, за да ги изнесем по-лесно.

Как да изнесете стари мебели пеша без асансьор

  1. Подготовка на мебелите. Демонтираме големите мебели, за да ги пренесем по-лесно по стълбите. Използваме специални инструменти и методи за бързо и безопасно разглобяване.
  2. Събиране на дребните отпадъци. Всички малки части и отпадъци се събират в здрави чували. Така се предотвратява разпиляването им и се улеснява изнасянето.
  3. Пренасяне на мебелите по стълбите. Нашите хамали внимателно изнасят мебелите по стълбите, като внимават да не повредят нищо.
  4. Товарене в камион. След като мебелите са изнесени, ги товарим в камиона. Така те са готови за извозване до депо за отпадъци.
  5. Извозване и депониране. Камионът с мебелите и отпадъците отива до специализирано депо, където се извършва правилното им рециклиране.

Ако търсите изгодни цени за извозване на стари мебели и отпадъци, свържете се с нас на 0888 02 1111. Работим в София и областта, готови сме да помогнем с всякакви нужди по изнасяне на мебели пеша без асансьор.

Как да изнесете стари мебели пеша без асансьор – ЧЗВ

Как да изнеса стари мебели пеша без асансьор?

За изнасяне на стари мебели пеша без асансьор, първо разглобяваме големите мебели. Всички дребни части се събират в здрави чували. След това, мебелите се пренасят внимателно по стълбите. Товарим камиона и извозваме мебелите до депото. Накрая почистваме помещението при нужда.

Какво включва услугата за изнасяне на мебели пеша?

Услугата включва разглобяване на мебели за по-лесно изнасяне. Събираме дребните части и отпадъци в здрави чували. Мебелите се пренасят по стълбите до камиона. Товарим мебелите в камиона и ги извозваме до депото. Почистваме помещението при нужда.

Колко време отнема изнасянето на мебели пеша?

Времето зависи от броя и големината на мебелите. Обикновено разглобяването и събирането на дребни части отнема малко време. Пренасянето по стълбите може да отнеме повече време. Товаренето на камиона и извозването до депото също зависи от количеството мебели. Но всичко се прави бързо и ефективно.

Какви са цените за услугата изнасяне на стари мебели пеша?

Цените се определят според броя и големината на мебелите. Разглобяването и събирането на отпадъци в чували е включено в цената. Пренасянето по стълбите и товаренето в камиона също са част от услугата. Извозването до депото и почистването на помещението при нужда са включени в крайната цена. За точна оферта, свържете се с нас.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.