Извозване

Нашата фирма Depo.Bg предлага извозване на строителни отпадъци и извозване на стара дограма от адрес. Работим в София и областта, като се грижим за всички видове строителни отпадъци. Нашите момчета за извозване са готови да помогнат на всеки, който има нужда от помощ с боклука след ремонт или строеж.

Съвети за извозване на строителни отпадъци

Как работим

Чудите се как да изнесете и изхвърлите боклуци от мазе? Фирмата ни за извозване на отпадъци осигурява бързо и лесно изнасяне на всякакви боклуци. Нашите хамали за извозване събират отпадъците в здрави чували и ги товарят в камион. След това, отпадъците се транспортират до депо, където се изхвърлят и рециклират по правилата.

Съвети за извозване на строителни отпадъци

  1. Събиране на отпадъци в чували. Нашите момчета използват здрави чували, за да съберат всички строителни отпадъци. Това включва дребни парчета и прах, които биха се разпилели.
  2. Изнасяне пеша от висок етаж. Ако имате отпадъци на висок етаж, нашите хамали за извозване ги изнасят пеша, като се грижат да не оставят боклук по стълбите.
  3. Товарене в камиона. Всички отпадъци се товарят внимателно в камиона. Камионът се пълни така, че да побере максимално количество боклук.
  4. Транспортиране до депо. Камионът се кара до определено депо за отпадъци, където се изхвърлят и рециклират по правилата.
  5. Почистване и дезинфекция. След извозването, нашите момчета за почистване могат да пометат и измият с препарати, ако е нужно.

Работим бързо и на изгодни цени. За контакти, обадете се на 0888 02 1111. Фирма Depo.Bg е винаги готова да помогне за вашето извозване на отпадъци в София и областта.

Съвети за извозване на строителни отпадъци – ЧЗВ

Какво включва услугата?

Услугата включва събиране на отпадъци в здрави чували. Изнасяне на отпадъците пеша от висок етаж, ако е необходимо. Товарене на отпадъците в камион. Транспортиране на отпадъците до депо за рециклиране. Дезинфекция и почистване след извозването, ако е нужно.

Колко време отнема извозването?

Времето зависи от количеството отпадъци и местоположението. Обикновено извозването става бързо и ефективно. Събирането на отпадъците в чували и товаренето в камиона отнема по-малко време. Транспортирането до депо се извършва в рамките на деня. Ако има нужда от почистване, времето се увеличава малко.

Какви отпадъци могат да бъдат извозени?

Всички видове строителни отпадъци могат да бъдат извозени. Това включва тухли, бетон, дървесина, гипсокартон и други материали. Опасни отпадъци и химикали не се приемат. Всички отпадъци се събират в здрави чували. Отпадъците се транспортират до депо за рециклиране.

Как се изчислява цената?

Цената зависи от количеството отпадъци и разстоянието до депото. Обикновено се таксува на кубичен метър отпадъци. Може да има допълнителни такси за изнасяне от висок етаж. Транспортирането и дезинфекцията също влияят на цената. Винаги се предлага изгодна и конкурентна цена.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.