Услуги

Нашата фирма „Depo.Bg“ предлага услуги за демонтаж и извозване на стари мебели, както така и за ефективно почистване и дезинфекия след смърт. Разполагаме с опитни момчета, които ще се погрижат всичко да мине гладко и бързо. Имаме хамали, които ще изнесат и натоварят мебелите, така че да не се тревожите за нищо.

Съвети за извозване на стари мебели и демонтаж

Какво предлагаме

Как да изхвърлите отпадъци и стари мебели? Нашата фирма за извозване на стари мебели и демонтаж предлага пълен пакет услуги. Изнасяме старите мебели, товарим ги в камиона и ги извозваме до депото. Събираме дребните отпадъци в чували и ги изнасяме пеша. Демонтираме големите мебели, ако е необходимо, за да ги изнесем по-лесно.

Съвети за извозване на стари мебели и демонтаж

  1. Демонтаж на мебели. Демонтираме всякакви мебели, включително шкафове и гардероби, за да могат да се изнесат по-лесно. Нашите момчета имат опит и знаят как да го направят бързо.
  2. Изнасяне на мебели. Изнасяме мебелите пеша от висок етаж, ако няма асансьор. Няма нужда да се тревожите за тежките мебели.
  3. Товарене на камиона. Натоварваме мебелите и отпадъците в нашия камион. Фирмата ни за извозване разполага с подходящи превозни средства за всякакви видове отпадъци.
  4. Извозване на депо. Извозваме отпадъците до депото. Грижим се за правилното депониране на всички материали.
  5. Почистване и дезинфекция. Ако има нужда от почистване след извозването, нашите момчета за почистване ще пометат и изчистят мястото. Използваме препарати, когато е необходимо.

Фирмата ни за извозване на стари мебели и демонтаж предлага професионализъм и изгодни цени. Нашите хора за демонтаж и извозване са опитни и надеждни. Телефон за контакти: 0888 02 1111. Работим в София и областта.

Съвети за извозване на стари мебели и демонтаж – ЧЗВ

Как да извозим стари мебели бързо и лесно?

Първо, разчисти мястото около мебелите, за да е по-лесно. Обади се на професионална фирма за извозване на мебели. Те ще ти помогнат с тежката работа. Гледай да са сертифицирани и опитни. Това ще гарантира бързо и качествено обслужване.

Какво трябва да направя преди да дойдат за демонтаж?

Изнеси всички дребни вещи от мебелите. Увери се, че имаш достъп до мебелите. Подготви се за малко шум и прах. Помисли дали има нужда от разрешение за паркиране. Това ще улесни процеса.

Колко време отнема извозването и демонтажа?

Времето зависи от броя на мебелите и сложността на демонтажа. Обикновено отнема няколко часа. Професионалистите работят бързо и ефективно. Добре е да си уговориш удобен ден и час. Това ще помогне за гладкото протичане на процеса.

Какво става с мебелите след извозването?

Мебелите се транспортират до специални депа за отпадъци. Там се рециклират или изхвърлят по правилния начин. Това гарантира, че няма да замърсяват околната среда. Можеш да се чувстваш спокоен за екологичното им третиране. Всичко се прави по закони и разпоредби.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.