Услуги

Фирмата ни за извозване на стари мебели от адрес и етаж работи бързо и лесно. Извозването на стари мебели е нашата специалност. Хамали идват на място, демонтират и товарят в камиона. Няма нужда да се тревожиш, всичко е по план. Работим в София и околността, предлагайки най-добрите цени за извозване на стари мебели и техника. Можеш да разчиташ на нашите хамали за всякакви тежки предмети. Изхвърляме всичко в депо, следвайки еко стандартите.

Стъпка по стъпка за извозване на стари мебели

Какво предлагаме

Нашата фирма за изнасяне на мебели и техника предлага пълен пакет услуги. Включва изнасяне, демонтаж и транспорт на стари мебели и техника. Хамали идват на място, разглобяват мебелите, товарят всичко в камион и го извозват. Ако има нужда от допълнително почистване и дезинфекция, използваме специални препарати. Всичко се извършва професионално и бързо, за да ти спестим време и усилия.

Стъпка по стъпка за извозване на стари мебели

1. Демонтаж на мебели. Нашите момчета разглобяват всички мебели. Внимателно премахват частите и ги подготвят за изнасяне.

2. Изнасяне на мебелите. Изнасяме мебелите пеша от висок етаж, ако се налага. Хора за изнасяне се грижат за всяка стъпка.

3. Товарене в камиона. Всички мебели и техника се товарят в камион. Готови сме за транспортиране.

4. Извозване до депо. Извозваме всичко до депото. Следваме еко стандартите за изхвърляне.

5. Почистване след изнасяне. Ако има дребни отпадъци, събираме ги в здрави чували. Изнасяме и изхвърляме всичко.

Телефонът за контакти с нас е 0888 02 1111. Работим в София и областта.

ЧЗВ – Стъпка по стъпка за извозване на стари мебели

Какви стъпки трябва да се следват за извозване на стари мебели?

Първо, обади се на фирма за извозване на отпадъци. Уговори удобно време за посещение. Подготви мебелите за извозване, като ги демонтираш. Фирмата ще дойде и ще натовари мебелите в камиона. След това ги извозват до депо за отпадъци или рециклиране.

Какво трябва да направя преди да дойде фирмата за извозване?

Премахни всичко ненужно от мебелите. Провери дали няма лични вещи или документи. Разглоби мебелите, ако е необходимо. Подготви място за лесен достъп до мебелите. Увери се, че няма препятствия по пътя до камиона.

Колко струва услугата за извозване на стари мебели?

Цената зависи от количеството и вида на мебелите. Обади се за безплатна консултация. Можеш да изпратиш снимки за по-точна оценка. Възможно е да има допълнителни такси за тежки или обемисти мебели. Заплати след като камиона е натоварен и извозен.

Какво се случва със старите мебели след извозването?

Мебелите се транспортират до депо за отпадъци. Там се сортират и рециклират, ако е възможно. Негодните за рециклиране се изхвърлят на подходящо място. Процесът е екологичен и безопасен. Винаги можеш да разчиташ на професионално извозване и правилно депониране.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.